Автор
Woman.bg

Мъжете и любовта според зодията – Близнаци

Мъжът-Близнак просто не може да стои на едно място. Прави впечатление на нервен и неспокоен човек, който се опитва да изживее няколко живота едновременно.

Той никога не е щастлив “тук и сега”, защото бърза за някое друго хубаво място, където го няма. Никога не можете да сте на сто процента сигурна в този човек, винаги има поне малка вероятност, че той изведнъж и безпричинно ще спре да ви обича, ще започне да се съмнява във вашите чувства, ще си намери друга или пък ще направи и трите неща едновременно. Близнакът често си противоречи сам. Например, може да ухажва жена, към която е абсолютно равнодушен.

Той мрази точните разписания и е просто физически неспособен да си ляга да спи, да работи, да спортува или пък да прави любов по едно и също време според “графика”. Близнакът категорично отказва да робува на времето.

Той е изключително умен и красноречив. Този мъж може да жонглира с няколко теми едновременно по време на разговор. Изобщо не се опитвайте да го надвиете в словесна битка, тъй като думите са любимото оръжие на Близнака, което той не се свени да използва.



Той очарова, омагьосва и привлича и напълно осъзнава силата на чара си. Близнакът непрекъснато си гради грандиозни планове, но щом се наложи да премине от думите към действията ентусиазмът му угасва.

Той не умее да губи и при поражение се заравя в самообвинения и изпада в депресия. Това се дължи на неговия постоянен страх да не се окаже несъвършен. Но след такива спадове той скоро си намира нови интереси, които му дават тласък да продължи напред.

Близнакът е способен на усилен труд, но ентусиазмът му обикновено не е траен. Мъжът-Близнак мрази рутината и многобройните му хобита му доставят повече удоволствие, отколкото постоянната му работа.

Близнакът е много влюбчив, но колкото и да обича една жена, не е готов да жертва собственото си “аз” за нея или пък да промени собствените си възгледи. Монотонността, битовостта и предсказуемостта в една връзка потискат и депресират близнака. За да се чувства щастлив той има нужда постоянно да преодолява някакви препятствия. Ако на близнака му е скучно с вас – много внимавайте! Той не е склонен да търпи скуката и ще потърси нов обект за страстта си.

Най-големият проблем на близнака е това, че не умее да докарва нещата до край. Щом проумее същината на проблема, мъжът-близнак губи интерес към него и веднага се захваща с нещо друго. На работното място често го смятат за “най-големия мозък” и го ценят заради креативността му и новите му идеи. Близнакът е гениален стратег, но много лош тактик.



Близнакът трудно се оправя с пари. Те буквално изтичат между пръстите му. Щом в банковата му сметка се появят сериозни средства, той започва да се чувства неудобно, парите му парят на джоба и той веднага търси повод да ги похарчи. Той се чувства стабилен само при липса на стабилност.

Мъжът-Близнак дълбоко в душата си винаги си остава малко момче, един зодиакален Питър Пан, който отказва да порасне. Всички отличителни черти на малкото момче са му присъщи – любопитство, постоянно търсене на нови удоволствия, желание да руши.

Жените играят голяма роля в живота на Близнака и той обикновено взима повече, отколкото дава. Когато мъжът-Близнак тръгва на лов за поредното женско сърце, мотивът му не е примитивното сексуално желание, а стремежът да опита нещо ново. Не очаквайте от него дълбока и безкомпромисна обич – любовта му винаги е донякъде повърхностна. Като пеперуда той прехвърча от жена на жена. Няма нищо по-сладко от зараждащия се романс с мъж-близнак, но няма и нищо по-горчиво от момента, в който интересът му към партньорката започва да отслабва. А този момент идва доста бързо.

Близнакът и секса

Близнакът не изпада в трескаво вълнение при мисълта за предстоящия сексуален акт. При желание той може да прелъсти всяка жена и да я докара до крайна възбуда. Но самият мъж-близнак рядко изпитва това чувство.

Близнакът се интересува не дотолкова от самия процес, колкото от това как изглежда той самият отстрани. Него изобщо не го затруднява задачата да бъде едновременно наблюдател и изпълнител на главната мъжка роля.

Той не си пада по нощен секс на тъмно и под одеяло. Близнакът се възбужда от добро осветление, огледала, в които да вижда всички детайли на любовната игра и порнофилми. Той с удоволствие би експериментирал в леглото, използвайки различни лубриканти, афродизиаци и т.н.



За него оралната любов е просто секс. Той далеч не е виртуоз на оралния секс, но и желанието на партньорката да му достави удоволствие също не го радва особено. Той обича да протака удоволствието. В предварителната сексуална игра той обожава мъчително бавното събличане, и много продължителните уводни ласки, от които възбудата му да достигне крайната си точка. За съжаление самият акт с него обикновено е кратък, макар и изпълнен със страст.

Близнакът не отдава голямо значение на това, къде точно търси сексуални контакти. Той често е способен да се промъкне в леглото на всяка една жена, защото освен че е гениален прелъстител има и таланта винаги да казва точно това, което жените искат да чуят.

Правейки любов, той преди всичко задоволява любопитството си и жаждата си за нови впечатления. Жените обаче често му прощават този изследователски подход, заради умението му да създаде романтична и чувствена атмосфера. Близнакът обожава разнообразието. Той, например, обича да прави любов и да гледа сексуален акт едновременно. Ако по време на предварителната игра партньорката му демонстрира елементи на мастурбация, това ще му допадне. Точно затова той предпочита груповия секс, без да се замисля твърде много относно половата принадлежност на партньорите. Близнаците често са бисексуални.

Известни Близнаци: Колин Фарел, Джони Деп, Том Джоунс, Лени Кравиц

Мъжете и любовта според зодията – Овен

Мъжете и любовта според зодията – Телец