Едва ли има човек, който да може да се похвали, че мъжът-рак е отворена книга за него.

Ракът по принцип старателно пази своите тайни дори и от най-добрите си приятели, какво остава пък за случайните познати.

Представителите на този зодиакален знак определено не са спокойни хора, за сметка на това доста често обявяват самоотвод от типа “Затварям се в себе си, няма да изляза скоро”. Те по принцип са идеалисти и сантиментални мечтатели.

Този зодиакален знак се управлява от Луната и, в зависимост от фазите й, раците ту потъват в дълбока депресия, ту изпадат в дива еуфория. Надарени са с таланта да манипулират действията на хората.

На първата среща може да ви се стори, че ракът е разкрепостен и дори малко разпуснат човек, който си пада по флиртовете. Но това е измамно. На следващата среща ракът може да е мрачен и недостъпен, а после капризен и твърдоглав.

Да се опитвате да предвидите настроенията му е равностойно на това да играете комар – имате някакви шансове да спечелите, но те са твърде малки.

Джордж Майкъл

Мъжът-рак е изключително сложно същество с променливи настроения. Той с лекота забелязва дори и най-малките недостатъци и пропуски на другите, но изобщо не си дава сметка за собствените си. С него нещата никога не са прости, нито скучни.

Мъжът-рак си внушава, че е привърженик на равноправието на половете и феминизма, но дълбоко в душата си обича да се чувства защитник на “слабия” пол.

Обикновено е учтив и галантен, донякъде изискан и до известна степен напомня на старомоден джентълмен (не и с облеклото си обаче).

Предпочита красивите жени, но изискванията му не се ограничават само с това. Една жена трябва да може да го очарова и след като си е отворила устата. Умните хубавици биват привлечени от рака като от магнит. Но е много трудно и почти невъзможно да оправдаят очакванията му.

Той търси идеалната жена. Ако нещо според него е тръгнало “накриво”, ракът предпочита да се оттегли в черупката си, вместо да рискува да обсъди причините за внезапното си разочарование от жената, която доскоро е харесвал.

Харисън Форд

Обожава вкусното ядене и разбира от напитки. Не очаквайте от него обаче да може да си избере подходящи дрехи. Той предпочита удобното облекло и гардеробът му е пълен с дрехи, които възприема като свои добри приятели: “С тези обувки ходих на концерта на Металика” или пък “Този пуловер ме помни още от студентските ми години”. Хич не си и помисляйте да изхвърлите тихомълком нещо от шкафа му, иначе ви очаква грандиозен скандал.

Ракът обича да общува, винаги намира какво да каже и понякога е доста убедителен. Ако някой не е съгласен с мнението му, той няма да си затвори устата, докато не го разубеди. Същевременно е и добър слушател, не може да му се отрече и умението да помага на другите и да решава проблемите им. Острият му аналитичен ум може да се справи и с най-сложните задачи.

Не обича да рискува. Дори и за препитанието си предпочита по-консервативни стратегии.

Силвестър Сталоун

Той е много чувствителен, плах и сантиментален. Трудно се разделя със старите си приятели, работни места или градове, в които е живял, и с все сили се противопоставя на всякакви промени и премествания.

Мъжът-рак е способен да поддържа едно приятелство цял живот. Той обожава срещите на випуска и винаги намира тема за разговор с бившите си съученици, с които не се е виждал от няколко години.

Ако има възможност да не променя нищо, ще се възползва от нея. Този подход е характерен за всички аспекти на живота му – от жилището, до работното място. Невероятно зависим е от миналото си, обвързан е с него чрез редица малки детайли и подробности, които вече никой освен него не помни.

Отличителна черта на този зодиакален знак е нуждата от постоянни и редовни потвърждения на това, че го обичате. Не започвайте лекомислени и краткотрайни връзки с рака, той има твърде сериозно отношение към любовта и не си пада по секса за една нощ.

Изисква от партньорката си горе-долу същото, което той самият е готов да й даде – телесна и душевна близост и вярност. Вярва в истинската любов, която е способна да преодолее всякакви препятствия. Това е неговата лична, макар и малко странна, рецепта за поддържане на душевно равновесие.

Ракът много рядко изневерява. Той предпочита уюта и топлината на своето гнезденце пред съмнителните удоволствия другаде. Готов е на продължителна връзка, но ако все пак се случи да се раздели с партньорката си, не страда твърде дълго и бързо си намира нова тръпка. Ако обаче веднъж успеете да покорите сърцето му, не се съмнявайте, че той ще ви помни цял живот.

Ракът и секса

Единственото, от което той наистина има нужда, е постоянното одобрение и поощрение на действията му. Ако партньорката го увери, че той е прекрасен любовник, ракът ще направи всичко възможно, за да не я разочарова. Ако пък го убеди, че я посвещава в тайните на секса, той стъпка по стъпка ще й проправи път към оргазма.

Ракът е изключително раним, не коментирайте действията му със забележки, че това вече го знаете и сте го правили преди. Не само ще се обиди, но и ще се затвори отново в себе си.

Том Круз

Той е едновременно снизходителен и напорист. За да изпитате удоволствие, достатъчно ще е да го оставите да води парада.

В началото на любовна връзка с рак, избягвайте на всяка цена прояви на вулгарност, грубост и прозаичност. Мъжът-рак е склонен да идеализира партньорката си и всяко едно отклонение от измисления от него романтичен образ едва ли ще го накара да продължи тази връзка, дори и ако го възбужда донякъде. След време чувствителната му натура може да се примири с онези ваши черти, които в началото биха го шокирали.

Трябва непрекъснато да стимулирате сексуалния му интерес, демонстрирайки собствените си чувства. Щом усети, че емоционалната наситеност на интимните контакти е отслабнала, той веднага ще се отдръпне.

Ракът не е от онези мъже, които забравят за предварителната сексуална игра и бързат да преминат към самия акт. Много държи не само да е щастлив и доволен, но това да се отнася и за партньорката му.

Той не е и от онези, които смятат, че пренебрежителното отношение към партньорката е проява на мъжественост. Напротив, за него няма нищо по-важно от синхронния оргазъм, който възприема като доказателство за силна любов.

Фантазията му не се ограничава между четирите стени на спалнята. Може така и да не се е престрашил за екстремни сексуални експерименти, но в домашни условия ще ползва всички подходящи предмети и обстановки.

Том Ханкс

За разлика от близнака, той не само е наясно какво е клиторът, но знае и къде да го търси и е истински виртуоз в доставянето на удоволствие с пръсти и език.

Друга често практикувана от рака техника е членът да се движи между гърдите на партньорката, така че тя да може да достигне главичката с езика си. Комбинацията от гърди и език е изключително възбуждаща за него.

Ракът има много силна памет и винаги помни точната последователност на действията, от които партньорката му е изпитала най-голямо удоволствие. Изглежда и той самият успява да получи оргазъм само благодарение на това, че е довел до него жената. Зрелият рак често осъществява в леглото фантазиите си от пубертета.

Възбужда го изисканото дамско бельо. Ако мъжът-рак има хомосексуални наклонности, той с удоволствие ще облече подобно бельо, превръщайки секса в моноспектакъл.

Известни мъже-раци – Том Круз, Силвестър Сталоун, Том Ханкс, Харисън Форд, Джордж Майкъл.

Мъжете и любовта според зодията – Овен

Мъжете и любовта според зодията – Телец

Мъжете и любовта според зодията - Близнаци