Какво може да причини огромен хаос в интимния ви живот?

Точно така – неподходящият тип мъж, с когото се срещате! Има някои типажи, с които наистина не е препоръчително да се срещате! Представяме ви „най-токсичните“ типове мъже, казано шеговито. Но препоръката да избягвате връзки с такива господа си е съвсем сериозна.

„Питър Пан“

Странно, на пръв поглед изглежда възмъжал, отговаря на физическата си възраст, но има нещо смущаващо в него, което ви подсказва, че той не само че не е пораснал, но и няма изгледи това да се случи. Ако продължава да се държи така сякаш апартаментът му е студентско общежитие, има голяма вероятност липсата на зрелост да отрови връзката ви постепенно.

„Евтиният симпатяга“

Срещали сте този скромен, забавен симпатяга и преди, нали? Той е този, който изглежда твърдо решен да се съберете, постоянно е до вас, разбира ви, разсмива ви. Неговата „токсичност“ за връзката не е свързана просто с фиксирането му върху финансовите аспекти на живота и на срещите (най-вече). Неговият стремеж към евтино прекарване на времето в буквалния смисъл отива в прекалено обидни за вас граници. Той е вглъбен в това да не харчи много пари, даже ако може изобщо да не харчи, камо ли за вас!

Не пропагандираме, че мъжете трябва да обсипват с диаманти жените си, но все пак демонстрацията на това, че нищо не си заслужава да бъде купено, дори и във ваша чест, е показателна за бъдещите ви отношения и безкрайният им фокус върху парите.

„Господин Егоцентрик“

Той е толкова интелигентен, той е елегантен, компетентен по всички въпроси и горд притежател на мнение за всичко и всички. Самоувереност не му липсва. Първоначално много жени биват привлечени от такъв тип мъже, защото поведението им често се бърка с това на така наречения обаятелен „мъж на място“. Той е образован, успешен. Има възможности и самочувствие.

Но постепенно осъзнавате как всъщност само той говори, той води разговора, неговото мнение е важно и само той е център на внимание! Не го оставяйте да води повече този абсурден монолог, в който няма място за други герои, а бягайте докато е време. В противен случай ще заграби и вашата самоличност.

„Контролиращата откачалка“

В първия момент ще си помислите, че той е много внимателен, иска да се чувствате добре, да ви е удобно и комфортно, но всъщност постепенно нещата ще излязат извън контрол. Той изобщо не е чувствителен, за какъвто се е представял в началото и за какъвто вие сте го помислили.

В един момент се улавяте как обмисляте всичко, включително и какво точно да си поръчате в ресторанта, за да е доволен той от фигурата ви. Внимавате как сте облечена, ако ще излизате вечерта – все пак не трябва да го разсърдите, че с облеклото си привличате мъжките погледи! Това постоянно бдене за всичко започва да ви задушава и неистово искате отново свободата си.

„Кралят на драмата“

Той изглежда уязвим, привлекателно слаб, има нужда от вашата утеха. Това прави впечатление на много жени, които се втурват с отворени обятия към чувствителния и емоционален мъж, който ги разбира и говори сякаш онова, което те мислят. Няма натиск от негова страна, чувствате се свободни да останете до рамото му, дори чувствате дълг да го направите.

Скоро осъзнавате, че това е капан, мрежа, в която сте попаднали. Но депресивните изблици започват не само да взимат връх в поведението му, а и упреците, че не сте достатъчно до него ви задушават ужасно.