Мъжете обожават тези неща в жената

19 октомври 2011 | 11:01
106705
6
6

- Жените са меки и миришат хубаво

Мъжете обожават аромата на женското тяло. Комбинацията между естествена телесна миризма с аромата на чистота и парфюм е просто неустоима за тях. Меката кожа също кара и най-твърдия мъж да се разтопи в ръцете на една жена.

- Жената е грижовна

Повечето мъже обичат тези майчински инстинкти, които жените притежават по рождение. А, ако им готвите, ще ви обичат вечно.

- Жените са добри слушатели

Мъжете много често са склонни да говорят с жена, когато имат сериозен емоционален проблем за разрешаване. Жената изслушва по-внимателно и често дават много по-добри съвети от мъжа.

- Бельо!

Мъжете обожават да гледат жената по бельо. Независимо колко се оплаквате от няколкото излишни килограма, със сигурност той ви намира за страшно секси по бикини.

- Жените умеят да изразяват себе си

Често дамите са почти убедени, че мъжете са или безчувствени, апатични същества, или с доста, доста, доста бедно въображение, за да изразят чувствата си. Но всъщност на тях просто не им е в природата да отделят ценно време и усилия, за да украсяват и изразяват емоциите си по начина, по който го правят дамите.

 - С жените е толкова хубаво да се гушкаш

Тялото на жената пасва перфектно на мъжкото. Неслучайно повечето мъже предпочитат да спят с вас в поза "лъжички".

- Ханша

Според тях няма нищо по-хубаво от това да гледаш как една жена движи ханша си вървейки по улицата, танцувайки и пр. Тази особено привлекателна извивка в женските форми привлича изцяло вниманието на мъжете.

Още по темата

Коментари

6 Pebbles
  06 декември 2011 | 10:48 отговор
 

That's a mold-berkaer. Great thinking!

 
5 lia
  19 октомври 2011 | 20:16 отговор
 

наистина това е стара статия. моля, имайте уважение към читателите си!нека прочетем подобна статия,но да е написана от мъж!

 
4 muj
  19 октомври 2011 | 16:49 отговор
 

Аз пък обожавам женските тоалетни в заведенията, защото не миришат на пикня като нашите.

 
3
  19 октомври 2011 | 13:31 отговор
 

тва като го прочетох ми се доклеца :д

 
2 ...
  19 октомври 2011 | 12:45 отговор
 

да бе, идеални слушатели са. а за изразяването са направо... не ме разбирайте погрешно ама тоя сайт ми е забавен точно заради тея изцепки.

 
1 ...
  19 октомври 2011 | 11:33 отговор
 

да бе, идеални слушатели са. а за изразяването са направо... не ме разбирайте погрешно ама тоя сайт ми е забавен точно заради тея изцепки.

 

Добави Коментар

Най-четени