Автор
Woman.bg

Мъжете признават, че жените са по-многофункционални

Мъжете най-накрая признаха нещо, което дамите отдавна знаят - че жените са по-добри в извършването на няколко дейности едновременно, пише в. "Дейли експрес", позовавайки се на резултатите от допитване, направено във Великобритания по поръчка на компанията за почистващо оборудване "Karcher".

Три четвърти от представителите на силния пол признават, че нежните им половинки се справят по-успешно с четири или повече занимания едновременно, докато самите те могат да извършват само две задачи наведнъж. На същото мнение са и самите дами - 98 процента от тях смятат, че се справят по-добре от мъжете с няколко задачи едновременно.

Един на всеки четирима представители на силния пол споделя, че когато се опитва да върши повече неща наведнъж, обикновено не се справя задоволително с нито едно от тях. Една трета от мъжете признават, че в подобни случаи "оплескват" абсолютно всичко.



Когато трябва да се върши някаква работа, жените по-често се залавят с нея и не я оставят, докато не приключат, при това без да се оплакват. Само 16 процента от дамите търсят помощ от мъжете. Над две трети от жените най-често вършат различни домакински дейности, съчетавайки ги с готвенето, пишат от actualno.com

Повечето жени са в състояние да се занимават с четири различни задачи, докато мъжете могат да се справят само с две. Четири от всеки пет дами обясняват, че мултифункционалността е единственият начин да се свърши някаква работа. Близо 70 процента от жените споделят, че не разчитат на помощта на своите партньори.

"Мъжете има какво да научат от нежните си половинки. Чест обаче им прави, че признават превъзходството на дамите в справянето с повече задачи наведнъж", пишат авторите на проучването.