Мъжът: 10-те знака на сериозната връзка – I част

13 април 2014 | 13:03
43567
30
30

Какво е абсолютното доказателство, че той е луд по нас? Ако ни обсипва с цветя? Щом покаже ревност при погледа ни към друг мъж? Или ако остава у нас всяка вечер в продължение на седмица?

Всъщност нито едно от изброените. Ако искаме да сме сигурни, че не се заблуждаваме като си представяме съвместното си бъдеще с този мъж, по-добре да обърнем внимание на малките неща, които прави за нас, а не на големите демонстративни романтични жестове.

Ето кои са десет от сигурните знаци, че мъжът гледа на връзката ни сериозно.

Мил е с приятелите ни

В момента, в който се е запознал с приятелите ни, се е постарал да им запомни веднага имената. Сега, след като вече имаме връзка от известно време, мъжът се счита за член на компанията. Може да говори с приятелките ни за всичко – от проблемите с мъжете до болките в корема, и се старае да казва правилните неща.

Също така насърчава необвързаните ни приятели да танцуват с нас двамата, за да се насладят на вечерта без да се чувстват излишни.

Не, това поведение не е просто втората му природа – всеки мъж, който се старае да спечели приятелите на жената до себе си, иска да я направи щастлива и да бъде с нея винаги, когато може.

Точен е за срещите ни

Когато е казал, че ще дойде в 20:00, никога не закъснява повече от няколко минути. В редките случаи, щом нещо го е задържало, мъжът си прави труда да ни се обади, за да не се налага излишно да бързаме да се приготвим.

Този тип точност може да изглежда като нещо незначително – но говори много за уважението му към нас. Показва, че го е грижа и че иска да покаже, че на него може да се разчита.

Попива всяка наша дума

Друг знак, че мъжът взима връзката насериозно е, че например по средата на разговора ни в кафенето не си играе с вилицата и не се оглежда какво си говорят хората на другата маса. Очите му винаги са върху лицето ни, защото той попива всяка дума, която казваме.

Не се опитва да доминира в разговора като ни прекъсва, довършва изреченията ни или отклонява темата. Той наистина слуша! Това става ясно по искрения му смях, щом му кажем нещо забавно, или по това, че ни казва мнението си по дадената тема или споделя свои подобни истории.

Приятелите му знаят всичко за нас

И при това не само обичайните неща като колко е голям бюстът ни или колко хубаво е тялото ни. Приятелите му знаят каква кола караме, какво работим, дали обичаме японска храна или не можем да пием червено вино, защото се обриваме. Едва ли са питали за тези детайли – просто този мъж не може да спре да говори за нас!

Използва думичката с „в”

„Вярност”. Точно когато започваме да се притесняваме, че може да сме оставили впечатление у мъжа, че просто излизаме заедно без обвързване, той казва „Искам да си изясним накъде отиват нещата – искам да имаме истинска връзка, а това значи да сме верни един на друг. И ти ли го чувстваш така?”.

С невероятно облекчение казваме „да” и се наслаждаваме на страстната целувка след това. Вече е официално – той смята, че сме сериозна двойка. Източник: zdrava.bg

Очаквайте продължение...

Още по темата

Коментари

30 best prices
  22 март 2014 | 20:18 отговор
 

fEPfxh Major thanks for the post. Will read on...

 
29 nice seo guys
  22 март 2014 | 13:19 отговор
 

59Q8Xg I appreciate you sharing this blog article. Want more.

 
28 awesome things!
  31 януари 2014 | 18:28 отговор
 

WUWM5K Thanks a lot for the article post.Really thank you! Really Cool.

 
27 seo service
  15 декември 2013 | 01:59 отговор
 

YaIm99 Great, thanks for sharing this article post.Really thank you! Keep writing.

 
26 best link build
  15 октомври 2013 | 21:06 отговор
 

bxPtWc Very informative article post.Much thanks again. Will read on...

 
25 link building team
  15 октомври 2013 | 20:44 отговор
 

7Qy5LU Major thanks for the post.Much thanks again. Cool.

 
24 awesome link building
  25 септември 2013 | 01:15 отговор
 

GNP8dY This is one awesome post.Thanks Again. Fantastic.

 
23 cheap link building
  24 септември 2013 | 18:10 отговор
 

WV8qN7 A round of applause for your article.Really thank you! Fantastic.

 
22 make money online
  12 септември 2013 | 02:32 отговор
 

LaL17D Great, thanks for sharing this blog. Much obliged.

 
21 seo service
  28 май 2013 | 10:39 отговор
 

ZYu0ej I cannot thank you enough for the article post.Really looking forward to read more. Much obliged.

 

Добави Коментар

Най-четени