Автор
Woman.bg

Мъжът, който не искаше да погледне Меган Фокс, но после се влюби в нея

Меган Фокс може и да е една от най-сексапилните жени в света, но това съвсем не означава, че никога не е страдала от несподелена любов. Всъщност се оказа, че и тя е била отблъсната от мъж, представяте ли си? Та има ли господин на тази планета, който би отхвърлил красавица като нея? Да, има и в следващите редове ще разберете кой е той.



Меган Фокс е щастливо омъжена за колегата си Брайън Остин Грийн от години, но началото на любовта им не е било никак розово. Двамата се запознават на снимачната площадка на Hope & Faith през 2004 г. Тогава Брайън е на 30, а Меган едва на 18. Красавицата мигновено се влюбила в значително по-възрастния от нея актьор и се престрашила да направи първата крачка, но той я е отклонил:



„Точно тогава бях приключил една дълга връзка и нямах никакво желание да ходя по срещи. Каква ирония, че я отклонявах в началото, просто тогава не исках връзка. Когато ѝ го казах, тя ми сподели, че щом е така, щяла да излезе на среща. В този момент обаче осъзнах, че мисълта Меган да излезе с някого ме побърква. Тогава разбрах, че имам чувства към нея.“

Сексапилната актриса от своя страна споделя пред медиите, че ѝ е било трудно да убеди Брайън да започнат връзка, тъй като той се притеснявал и от 12-годишната разлика помежду им.



Любовта им е красива и силна, но е белязана и от падения. След като излизат заедно 2 години, Брайън и Меган се сгодяват. През 2009 г. развалят годежа, но едва година по-късно се събират и вдигат сватба.

И днес, след почти 10 години брак и три деца, двамата са все така щастливи и влюбени един в друг.



Четете още: Уроци по прелъстяване от Марлон Брандо