Автор
Woman.bg

На каква възраст ще срещнете любовта според зодията си

Всеки ще дочака щастливия си миг – а кога ще настъпи той, ще ни кажат звездите.

Представителите на някои зодии срещат половинките си на много млада възраст. Други любовта ги сполита, когато са вече доста по-големи – или пък чак на зряла възраст осъзнават, че най-добрият им приятел е онзи, когото цял живот са чакали.

Овен

Овните срещат половинката си на около 21 години, когато са достатъчно зрели, но още търсят себе си. Това е критичният период, в който можете да видите Овните такива, каквито са. Те никога не крият истинската си същност, но за да ги опознаете по-добре, препоръчително е да общувате с тях в естествената им среда (партита, любими занимания, развлечения). На тази възраст обаче Овните се наслаждават на живота, а за сериозна връзка ще са готови, чак когато станат на 30.

Телец

Телците могат да срещнат сродната си душа още на 16 години. Тогава половинката им разбира се ще е твърде млада, но в тази младост има нещо привлекателно и романтично. Телецът най-вероятно няма да знае дали тази връзка ще доведе до нещо сериозно, но на тази възраст, в която целият живот е една голяма мистерия, а основната му част са приятелите, за него е много важно да си има партньор, който да отговаря напълно на този житейски етап.

Близнаци

Близнаците могат да срещнат половинката си на около 19 години, но най-вероятно ще вземат решението с кого да бъдат няколко години по-късно. Това може да стане по време на следването в университета или на среща с приятели, но в този човек непременно ще има нещо особено. Двамата ще си паснат по много аспекти и ще се чувстват така, сякаш се познават от цяла вечност. Обикновено Близнаците не се впускат веднага в сериозна връзка (особено на толкова млада възраст), но дори потенциалният партньор да изчезне за няколко години, те ще го помнят, докато не се срещнат отново като по-зрели хора.

Рак

Раците мечтаят за истинска любов от ранно детство, затова имат всички шансове да срещнат половинката си още на 15 години. За тях идеалната връзка е изпълнена с любов и уважение. Те са едновременно зрели и наивни. Раците са способни да се държат за ръчичка и да обменят невинни целувки, обсъждайки в същото време въпроси, озадачаващи и много по-възрастни хора. За този знак това е лесно и естествено.

Лъв

Лъвовете мразят да започват сериозна връзка, докато още не са решили какво искат от живота. Изборът на партньор им отнема известно време, а после и още време за обмисляне дали този избор е правилен. Затова Лъвовете срещат половинката си на около 25 години. Тогава те вече знаят какво искат да постигнат в живота и са на път към славата. При това емоционално изпитват любовните трепети на тинейджър. Възрастта не е от голямо значение за Лъвовете, стига да са убедени, че са използвали всичките си възможности дотук.

Дева

Девите често чуват, че други са си намерили половинката, но на тях самите им е трудно да си представят нещо такова. Колкото и да се стараят (или не), те не са в състояние да създадат необходимата връзка с човек, който да стане всичко за тях. Девите са изключение от правилата – на тях не им е нужно да се влюбят, за да си намерят идеалния партньор. Девите напълват живота си с приятели и познати, надявайки се, че все някой ще се окаже подходящ за ролята на тяхна половинка.

Везни

Везните срещат сродната си душа на една трудна възраст – на 20 години, когато вече не са деца, но не са и наистина възрастни. В живота им се случват много дисбалансирани разминавки, които ги карат да се потопят в себе си и да търсят отговора там. Затова за тях най-сполучливия вариант ще е най-добрият приятел, с когото могат да говорят часове наред и временно да забравят за проблемите си. Дори ако между двамата не се случи нищо веднага, Везните пак ще са благодарни, ако някой им пасва толкова хармонично, че дори да им чете мислите.

Скорпион

Скорпионите могат да срещнат любовта още на 12 години. Като деца те, разбира се, няма да знаят какво да правят с този взрив от емоции. Най-вероятно ще крият силните си чувства, които така или иначе ще им носят радост и вълнение. За Скорпионите половинката е човек, с когото са прекарали безброй летни ваканции, човек, за когото мислят постоянно, дори и от разстояние. За разлика от други връзки, тези винаги им се струват нови и свежи.

Стрелец

Стрелците обичат да бъдат свободни и независими, затова втората им половинка ще ги намери, когато са поне на 28 години. Преди това те няма и да се замислят за сериозна връзка. На тях им е трудно да признаят, че веднъж появила се, сродната им душа няма да изчезне – особено ако за пръв път изпитват подобни чувства. Дайте им малко време и ще се изненадате колко бързо ще свикнат да са част от постоянна двойка. При това Стрелците пак ще имат нуждата от лично пространство и от много свободно време - но партньорът ще знае за това и ще прояви разбиране.

Козирог

Козирозите имат особена представа за половинките – често дори се присмиват на това понятие, което им се струва инфантилно. Те се стремят към реална и зряла връзка. Най-често срещат сродната си душа, когато са на над 30. Дотогава те вече са се научили да очакват и да приемат изненадите, които им поднася животът. Затова, когато втората им половинка най-сетне се появи, те са морално готови за сериозна връзка – стига да се убедят предварително, че тя си заслужава изгубеното време.

Водолей

Водолеите обикновено не се влюбват на ранна възраст, но създават връзки, които са по-дълбоки от любовта. Често им се струва, че хората не ги разбират – затова им е нужен човек, който е готов да ги изслуша и обича, независимо от всичко. Те се нуждаят от сродна душа, с която да говорят по цели нощи и да станат още по-добри приятели. Водолеите държат да имат здрава база за любовна връзка, затова бъдещият партньор ще трябва дълго време да показва, че заслужава доверието им.

Риби

Рибите тайно си мечтаят за голяма любов и често се влюбват на 17 години, когато всичко има особено огромно значение. Разказвайки романтичната история за срещата си, те я карат да звучи като приказка. Сродната душа открива на Рибите една нова и най-вълнуваща глава от историята на живота им.