Над 60% от жените си фантазират, че правят секс с чужд мъж, докато гушкат своя

Над половината мъже и жени от Обединеното кралство си фантазират, че правят секс с някого друг по време на любовната игра с партньора си. Интересното е, че този някой се оказва известна на обществото личност, пише Sun.

Или с други думи, потресаващите 62 на сто от жените и 56 на сто от мъжете обичат да си представят, че са в леглото с друг, но не и с този, с когото са се отдали на любовни ласки, разкрива допитване на сайта "Сосидейтс".

Знаменитостите, които най-често присъстват в женските фантазии са актьорите Брад Пит, Ейдън Търнър, Даниъл Крейг. Сред мъжете, нареждащи се в класацията, са и бившата футболна звезда Дейвид Бекъм, моделът Дейвид Ганди и канадският певец Джъстин Бийбър.


Брад Пит

Не са малко и мъжете, които изневеряват в мислите си на половинките си, докато правят секс с тях. Според проучването 56% от представителите на силния пол имат сексуални фантазии с различна от партньорката си жена. Въжделенията им най-често са свързани с певиците Риана, Кейти Пери и Рита Ора, както и с актрисите Кейт Бекинсейл и Мишел Кийгън.


Кейт Бекинсейл

Не липсват и такива господа, които копнеят за горещи приключения и с 61-годишната Мадона.

Представителите и на двата пола признават, че често имат похотливи помисли за колеги в службата, порно звезди и половинките на своите приятели/приятелки.

Четете още: Най-горещите секс фантазии на британците