Най-честите грешки след секс

02 юни 2011 | 17:20
114461
11
11

Макар и да става дума за непреднамерени действия след секс като бързането за под душа, потъването в сън или хващането на дистанционното, те могат да навредят на бъдещото сексуално желание, но и да обидят партньора, който да се почувства използван или отхвърлен.

„Вероятно партньорите, които веднага след секс се хващат да правят нещо друго, приемат секса като своеобразно задължение и задача, която са свършили“, смята сексуалният терапевт доктор Пушкар Гупта.

Бързането към банята

Взимането на душ от двамата заедно е много възбуждаща игра преди секса, но бързането под душа след акта със сигурност не е похвално и стимулиращо отношенията. Поради това партньорът, който е все още „в настроение“ и би предпочел още малко да полежи в прегръдките на другия, остава объркан и обиден. Освен това инстинктивното измиване след секс носи определена символика, че самият сексуален акт е „мръсен“, което не спомага за спонтанността при правенето на любов.

  

Телефонни разговори

Това е друга честа грешка, която хората правят, обикновено ако заради самия секс са пропуснали обаждане. Така, все още задъхани, те хващат мобилния телефон, за да бъбрят с приятел или член на семейството. Така обаче развалят много интимния и раним момент, в който могат да се почувстват още по-силно свързани с партньора си – повече от която и да е друга ситуация.

Спането поотделно

Макар че често се случва единият от партньорите да заспи в хола пред телевизора, докато другият е в спалнята, което не разваля задължително отношенията, отиването в друго легло веднага след секс е много хладна стъпка, която може изключително да обиди партньора и разделя интимността и близостта от секса.

Включването на компютъра

Независимо дали става дума за делови задачи, сърфиране в интернет или играене на игри, има по-добри моменти да се прави това, а не веднага след секс. Подобно поведение като че казва на партньора, че е ненужен или е по-малко важен от работата или собственото удоволствие, а така се демонстрира и погрешното поставяне на приоритетите.

Още по темата

Коментари

11 georgi ivanov georgiev
  27 април 2012 | 06:48 отговор
 

naprimer kakvi greshki mogat da se dopusnat mnogo glupavi sa na pisali ne mi se govori po taya statiya shoto sa napisali gluposti

 
10 penchu
  05 юни 2011 | 21:07 отговор
 

Nomer 7 s takiva izdunki se chudq dali ne si devstven :D

 
9 777
  04 юни 2011 | 16:19 отговор
 

е истина е това : )) интересна е статията

 
8
  03 юни 2011 | 16:09 отговор
 

Тая статия е безсмислена, все едно ми казвате като се къпеш пускай водата...чудя се по елементарни от това можете ли да станете ? Трябваше да дадете на номер 7 да напише статията, щеше да е къде къде по интересна от сега.Даже то да го наречеш статия му е много на това.

 
7 един
  03 юни 2011 | 14:26 отговор
 

Жалко , че няма метод за филтриране на бездарните журналисти

 
6 Читател
  03 юни 2011 | 12:38 отговор
 

Уникално тъпа статия.. Поне да бяхте написали още 3-4 неща.

 
5 Цепелин
  03 юни 2011 | 11:48 отговор
 

Забравили сте повръщането след като си се намазал като филия с лютеница и едвам си изтраял тая простотия със секса да свърши преди да си се издрайфал отгоре и... Забравили сте "колко много ми се пикае от половин час насам". Забравили сте - Пръднах - извинявай! :) Забравили сте: "Скъпи, 4 пъти ме изгори с тая цигара..." Изобщо все нещата от реалността... или поне част от мойте издънки

 
4 Александър
  03 юни 2011 | 07:39 отговор
 

Много ме радва как са написани лошите неща за след секс и на всички снимки за мъже :) Мъжа е най-големия страстоубиец изглежда! А девойката, която стои пред компютъра или която си слага бельото веднага или отива да си играе с кучето?

 
3
  03 юни 2011 | 05:57 отговор
 

goli-snimki-f

 
2 Боли те Ку** кой съм аз
  02 юни 2011 | 22:50 отговор
 

Вече се чудите каква малоумна статия да измислите, целта не е ли хората да научават нещо от вашите глупости, а не да се констатират всеизвестни факти отново и отново ?!

 

Добави Коментар

Най-четени