Автор
Теодор Муховски

Най-добрата ми приятелка ми помогна да се събера с бившия - след това прави секс с него в моето легло

Приятелката ми каза, че ще ми помогне да се върна при бившия си, но после самата тя си легна с него. Правеше секс с него при първа възможност, при това в моето легло. Ето моята история:

Аз съм на 20 години и уча испански. Запознах се с приятеля си, когато бях в първи курс. Той е на 22 години и освен, че ми харесваше секса с него, започнах да се влюбвам.
Срещахме се през по-голямата част от първата година, но към лятната ваканция започнахме да се караме. Той започна да поставя приятелите си, пиенето и компютърните игрите преди мен. Когато протестите ми се превърнаха в мъмрене, той ме изостави.
Най-добрата ми приятелка се опита да го убеди да си ме върне, но той каза, че продължава напред.



Хвърлих се в ученето, за да забравя за това, а после отидох на стаж в една фирма в друг град.
Приятелката ми обеща, че ще се грижи за домашните ми растения, така че имаше ключ от стаята.

Върнах се след шест седмици и растенията изглеждаха чудесно. Но леглото ми не беше оправено и по чаршафите имаше петна.

Попитах я за това и тя каза, че една вечер се е напила и се е събрала с едно момче, но не е могла да се върне в стаята си, защото е била разхвърляна.

Тя предложи да изпере и се извини, но аз се почувствах отвратително.



Една позната ме видя и ми каза, че е видяла въпросната моя приятелка и бившето ми гадже да излизат от един клуб и да се целуват.
Когато се видях с бившия си и го попитах за това, той си призна, че са правили секс.
В момента дори не мога да бъда в една къща с нея, камо ли да я погледна. Какво да правя? Потърсих мнение на психолог, ето какво ми каза той:



„Много съжалявам. Това са хора, на които си мислиш, че можеш да им се довериш, а те ти забиват нож в гърба. Бившия ти приятел е показал истинското си лице, като те е поставил на последно място в списъка си с приоритети.

Приятелката ти е показала, че не държи много на дружбата с теб.

Най-добре смени жилището и си намери нова състудентка, с която поне няма да се чувстваш зле. И забрави миналото – няма смисъл да се връщаш там, откъдето си избягала.“

Четете още: Ако бившият поиска да се върне: Ето какво трябва да направите