Автор
Woman.bg

Най-доброто време за секс в жегите е 7:30 сутринта

Летните жеги могат значително да намалят желанието за секс, но някои идеи на американски сексолози ще ви помогнат още повече да се разгорещите, въпреки живака на термометъра през лятото.

Американски специалисти открили, че кафето стимулира мъжкото либидо. В изследването участвали 120 мъже на възраст между 26 и 47 години, които имали проблеми със секса в горещите дни, предаде БГНЕС.

Около 150 милилитра студена кофеинова напитка в следобедните часове или сутрин ще "събудят" звяра във вашия партньор. Охладеното кафе засилва сексуалното желание при 67% от мъжете. 13 на сто признават, че сексът продължавал над 10 минути, за разлика от преди – не повече от 1-2 минути.



След поредица от експерименти сексолозите стигнали до няколко извода. Най-доброто време за секс през юли или август, когато е най-горещо, е между 7:30 и 8:00 часа сутринта.

Турското кафе най-много засилва желанието за секс, като експерти препоръчват да си го правите вечер и да го оставяте на студено в хладилника цялата нощ. Ефектът на 150 мл от него на сутринта ще надмине очакванията ви.