Автор
Woman.bg

Най-хубавият секс в живота ми беше с годеника на най-добрата ми приятелка

Марк е годеникът на най-добрата ми приятелка Ани. Той е едно от онези момчета, в които всички момичета се влюбват с лекота. Мъжете смятат, че е страхотен човек, а жените го харесват, защото е наистина внимателен и деликатен към тях.

Винаги ще отдели време да ви направи комплимент за новия ви тоалет или да се увери, че чашата ви е допълнена. Истината е, че винаги съм изпитвала таен копнеж към него, но когато разбрах, че са станали гаджета с Ани, искрено се зарадвах.

Проблемът беше, че всеки път, когато излизахме заедно тримата или с по-голяма компания, аз винаги гледах да съм близо до него. В Марк имаше нещо, което ме привличаше като магнит. Чувството беше толкова силно, че нямах сила да му се противопоставя. Жаждата ми да съм близо до него дори се усили след годежа му с Ани.



Един ден Ани ми сподели, че търси празни буркани, които да използва за декорация на сватбеното тържество, което двамата вече бяха планирали за след няколко седмици. Казах ѝ, че имам такива и че ще ѝ услужа с тях. След няколко дни на вратата се звънна. Когато отворих, сърцето ми затуптя, както никога досега. На прага стоеше с цялата си прелестна и харизматична осанка самият Марк, изпратен от Ани за бурканите.

Вместо директно да му предам кутията със съдовете, аз го поканих на чаша чай. Беше толкова сладък и очарователен, сякаш развълнуван, че ме вижда. Стоеше близо до мен, разглеждаше с интерес лицето ми, наслаждавайки се сякаш на всеки детайл от него. Всяка среща на очите ни събуждаше пеперуди в стомаха ми. Когато се пресегна и стисна ръката ми за довиждане, цялото ми тяло потръпна от наслада. Усещах, че чувствата ни са взаимни. В мига, в който ме целуна по бузата, бях готова да падна покорена в обятията му и да му се отдам с цялата си страст.



След като си тръгна, си помислих, че всичко това е просто един безобиден флирт и че все пак Ани и Марк се обичат истински. Ето защо останах силно изненадана, когато след няколко дни той ми изпрати съобщение с думите: "Ще излизаш ли с Ани?"

Оказа се, че Ани си е уговорила среща с приятели, но на мен не ми се е обадила. Отговорих му: „Не, току-що се прибрах вкъщи. Не се чувствам добре.“ Това даде шанс на флирта ни не само да продължи, но и да избухне, стигайки до своята взривяваща кулминация. Попита ме какво правя. Още преди да разбера какво иска, го поканих у нас.

Само след няколко минути Марк се появи с такси пред дома ми. Влезе вътре и попита: „Какво има, всичко наред ли е?“. Отвърнах му с треперещ глас: "Не, не е наред."

И тогава, просто така, започнахме да се целуваме. Той ме бутна към стената и веднага усетих еректиралото му достойнство.



Налях на двама ни по питие за малко смелост и се качихме горе. Започнахме жадно да събличаме дрехите си взаимно. Не си спомнях да съм изпитвала толкова силна страст към някого. Тогава той ме облада. Сърцето ми щеше да изскочи от блажената лудост на движенията му. Обикновено трудно достигам до оргазъм по време на секс, но този път беше различно.

След като дишането му се поуспокои, Марк впи поглед в очите ми и с леко неудобна усмивка каза, че трябва да върви.

В края на деня ми изпрати текст с думите: „Беше върховно“.

Когато настъпи денят на сватбата, аз се появих – щеше да е странно, ако не бях. Дали се чувствах виновна? Да, но не достатъчно, за да спра да мисля, че ако се появи втори шанс, бих го направила отново.

Четете още: 5 признака, че сте магнит за мъжете