Автор
Woman.bg

Най-известните любовници на ХХ век: Франк Синатра

Марлене Дитрих, Джон Кенеди, Ален Делон, Елизабет Тейлър... Всичките са били мега-звезди, обожавани и будещи всеобщо възхищение. Но са се прославили не само благодарение на таланта си – днес за безбройните им сексуални подвизи се носят легенди, а образите им са станали секс-символи на ХХ век.

Сега никой вече не помни нито законите, приети от френския крал Хенри ІV, нито годините на управлението му. За сметка на това „фирмената“ рецепта за любовен еликсир на краля все така буди интерес. Монархът-любовчия поддържал потентността си, пиейки на гладно специфичен коктейл – коняк, смесен с яйчен жълтък и няколко скилидки чесън. Ефектът бил поразителен – кралят без проблем ощастливявал цяла армия свои фаворитки.

Казанова, чието име отдавна се е превърнало в нарицателно, също се е прославил със сексуалните си приключения. И дори ги е описал в мемоарите си. За 39 години активни похождения италианецът е отбелязал в списъка си само 132 жени. „Само“, защото за съвременните любовчии тази цифра далеч не е рекордна. През миналия век броят на изгорите на известните личности се е изразявал в трицифрени или дори четирицифрени числа... И така – кои са най-известните любовчии на миналата епоха?

Франк Синатра – истински султан



Нито една от холивудските хубавици не могла да устои пред пронизващите сини очи и омайния баритон на Франк Синатра. Гангстерският му имидж и личното му познанство с Ал Капоне придавали на певеца чар на „лошо момче“, който разтопявал сърцата на стотици жени – от хотелски камериерки до капризни и високомерни кинозвезди.

Веднъж на снимките на един филм Франк (просто от спортен хъс!) закачил в гримьорната си списък на двадесетте най-красиви холивудски актриси. Постепенно зачерквал имената на онези, които успял да вкара в леглото си. Очевидци твърдят, че до края на снимките в списъка не останало нито едно „непокварено“ име.

През леглото на Синатра са минали ужасно много известни жени. Говори се, че певецът въртял любов с жената на близкия си приятел Джон Кенеди Жаклин, както и че е слагал рога на друг американски президент – Роналд Рейгън. На приема по повод посещението на делегацията на СССР Франк през цялото време стоял плътно до съпругата на Хрушчов Нина. Едва ли е бил очарован от прелестите на първата съветска дама, но все пак го изкушавала перспективата да съблазни тази екзотична за американските земи птица.

Тайните на прелъстяването


Основен коз на Синатра били гласът и усмивката му. Когато Франк пеел, всяка от слушателките му се чувствала така, сякаш песента е само за нея. От сцената намигал на зрителките и по всякакъв начин демонстрирал интереса си. Само да щракнел с пръсти, всички жени били в краката му!

Разправяло се, че пенисът му е толкова голям, че не се побира в обикновено бельо. Затова според слуховете артистът носел ушити по поръчка панталони, които да не се опъват издайнически на мъжкото му достойнство.

Една от жените на Синатра – Ава Гарднър – веднъж казала „Какво съм намерила у мъж с тегло 55 килограма? 5 кг. глас и 50 кг. секс“.