Автор
Woman.bg

Най-сексапилното гадже на сестрите Кардашиян е... ?

Сестрите Кардашиян имат всичко, за което много млади жени мечтаят: известни са, изглеждат зашеметяващо, имат много пари и най-готините мъже в света.

Кание Уест, Ламар Одом и Скот Дисик успяха да пленят сърцата на Ким, Клои и Кортни Кардашиян – три от най-доходоносните, коментирани и сексапилни мацки на Холивуд.

Светската лъвица Ким Кардашиян, която не веднъж е заявявала в интервюта, че „се нуждае от време за себе си и в момента не иска да се обвързва с никого”, от няколко месеца се радва на новата си любов – Кание Уест.

Срамежливите погледи, които си подмятах двамката, преди да обявят официално, че са двойка, вече са излишни. Сега двамата се показват на всевъзможни светски събития заедно, хванати ръка за ръка, прегръщайки се и любувайки се на свежата си любов.

Съвсем скоро след като приключи бракът й с Крис Хъмфрис, риалити звездата намери утеха в обятията на Кание.



Кание е известен с модерния си и специфичен стил и с любовта към модата. Стилен и актуален, Кание винаги успява да привлече вниманието към себе си. Особено сега, с такова гадже като Ким до себе си, двамата се превръщат в един още по-силен тандем.

Кание дори успя да промени гардероба на своята половинка. През последните месеци Ким замени дълбоките деколтета с блузи и ризи с висока яка и превърна къдравата си, небрежна грива в права, стилизирана назад „конска опашка”.



Клои е може би любимата от трите по-големи сестри Кардашиян. Тя има страхотен хумор и позитивна нагласа, според феновете й.

Изглежда това е било достатъчно, за да съблазни баскетболната звезда Ламар Одом, тъй като само месец след тяхното запознанство, двойката сключи брак.

Според 28-годишната звезда Ламар изглежда стилно както спортно облечен, така и за по специални случаи.

Той признава, че не е голям фен на костюмите, но пък обича от време на време да носи изискани и нетипични за него дрехи.



Любов ли бе това да го опишеш… Връзката на най-голямата от сестрите Кардашиян, Кортни със Скот Дисик не започна по най-цветущ начин. Но с много търпение, любов и вяра в партньора си, Скот се превърна в отговорен и зрял бизнесмен и баща на вече две дечица от 33-годишната красавица.

Верен на стила си, Скот се изявява напоследък като успял ресторантьор, което според него е повод да се облича по-изискано и елегантно. Преди месец се появи с бастун в ръка, зализана коса назад и обувки с остър връх, излизайки от хотел в Ню Йорк.

За щастие на Кортни (както се изрази тя), Скот заряза странните аксесоари и запази единствено прическата си - такава, каквато е от години насам.

Любимите му костюми са тези на Gucci и Valentino в тъмно синьо, сиво и на каре.

Кое според вас е най-готиното гадже на сестрите Кардашиян?

Гласувайте по-долу в нашата анкета!!!