Парите не са от значение за тези холивудски двойки, които не се скъпят изобщо, когато става въпрос за Големия ден.

Дизайнерски сватбени рокли, звездни майтор-готвачи, подаръци за милиони...списъкът продължава надолу, а цената се покачва. Днес сме ви приготвили една компилация от най-скъпите звездни сватби на всички времена.

Никол Кидман и Кийт Ърбан

Златната двойка се врече във вярност през 2006-та в параклиса Cardinal Ceretti в Манли. До там ги закараха лимузини Ролс Ройс(наемът на който е не по-малко от 5 000$). Никол носеше рокля на Balenciaga на стойност $20 000, а гостите включваха звезди като Ръсел Кроу, Наоми Уотс и Хю Джакман. Всички те получиха часовници Tiffany, като подаръци от партито (на стойност $80 500). Разходите за Големия ден като цяло ? $250 000. Честито!


Пош Спайс и Дейвид Бекъм

Една от най-известните светски двойки в света организира пищно тържество в ирландския замък Luttrells през 1999-та. В тази приказна обстановка, на гостите не им липсваше нищо. Бекс и Пош бяха запазили апартаменти за всички гости, чиито наем възлизаше на $100 000 . Пош се закле във вярност в рокля на Вера Уанг отново за $100 000, а бижутата (в това число инкрустирана с диаманти коронка) по нея бяха на стойност $160 000. А що се отнася до местата за сядане? Два трона от червено кадифе, разбира се. Общите разноски - $800 000.

Брад Пит и Дженифър Анистън


Въпреки че вече не са заедно, тяхната сватба ще се помни завинаги. С цената на 1 милион долара Брад и Джен си казаха ‘Да’ в имението Carsey в Малибу, Калифорния. Очевидно, събитието беше само за тесен кръг, тъй като Брад се бръкна $100 000 само за охрана! Звезди като Камерън Диас, Салма Хайек и Кортни Кокс бяха обгрижвани и се наслаждаваха на бюфет за 300 000, включващ омари и шампанско. Джен беше с рокля на Лорънс Стийл за $50 000, а Брад беше с костюм на Ив Сан Лоран за $4000. Въпреки разточителното тържество, изглежда, че щастието не може да се купи с пари. Двойката се разведе през 2006, след предполагаемата връзка на Брад с Анджелина Джоли.

Очаквайте продължение

Ако искате да си подарите едно незабравимо сватбено пътешествие, можете да си го осигурите чрез участие в в конкурса „Нашата романтична история!" , организиран от blizoo и TLC. Голямата награда в него е пътуване до Пунта Кана в Доминиканската република

Повече за него можете да прочетете тук