Автор
Woman.bg

Най-възбуждащият секс: С друг мъж пред приятеля ми

Човешката психика е сложна материя и понякога дори ние можем да се изненадаме от собствените си сексуални фантазии и е напълно възможно любимият ни да се възбужда от странни неща. Например от това да ни гледа как правим секс с друг човек. Ето, че една дама се е съгласила да задоволи воайорските фантазии на половинката си. Днес тя ни разказва защо това е бил най-хубавият секс в живота ѝ.

„С Крис се запознахме в Тиндър. Когато го видях на живо той беше също толкова готин, колкото на снимките – хубав, мускулест, усмихнат, с уникален блясък в очите. Още от първия момент знаех, че сексът с него ще бъде горещо и диво преживяване, но никога не съм предполагала колко е странна най-съкровената му еротична фантазия. Та тя дори не включваше участието му в акта.

Излизахме само от две седмици, когато той ми сподели, че се възбужда много от мисълта да ме види как правя секс с друг мъж. Каза ми, че това е неговият фетиш и че няма да изпитва ревност. Просто идеята да изпитам оргазъм пред него го побъркваше.

View post on Instagram
 


Но аз не бях готова да откликна на молбата му и да го направя с друг човек пред него. Не исках да правя секс с никой друг освен с него. Нямах нищо против да си разказваме мръсни истории, но не можех да пристъпя към действие.

След няколко месеца, в които си разказвахме всякакви възбуждащи истории, включително аз му споделих и за бившия ми приятел, който имаше огромен пенис и как сме правели секс навсякъде, най-накрая решихме да посетим суинг клуб. Само няколко чаши вино, след като прекрачихме входа, Крис отстъпи и аз отидох при мъж, който намирах за изклюичтелно привлекателен и го поканих в една от стаите, които бяха предвидени за секс.

Отидохме и много бързо се разгорещихме. Той започна да ме целува, хапеше зърната ми, съблече ме светкавично. В това време Крис дойде и се настани удобно до вратата, защото фантазията му вече ставаше реалност. Непознатият мъж ми правеше френска любов и се справяше отлично, а аз през цялото време гледах към Крис. В един момент партньорът ми си свали панталоните, а под тях се подаде огромният му член. Тази гледка и реакцията ми направо подлудиха Крис. Не се сдържа и започна да се самозадоволява, а в това време аз и непознатият мъж вече правехме груб животински секс. Беше много по-възбуждащо, отколкото някога съм си представяла, че може да бъде. Сякаш ни бе обхванала някаква моментна лудост!

Когато гледах Крис как мастурбира се почувствах невероятно, все едно съм истинска звезда в собствения си порно филм.



Толкова беше възбуждащо, в един момент просто не знаех къде се намирам. Сменихме няколко пози, телата ни се търкаха едно в друго, беше невероятно! Това беше най-хубавото ми сексуално преживяване. С Крис се върнахме още 6 пъти в клуба и ще продължаваме да го правим. Да осъществиш най-дивите фантазии на любимия си може и да е рисковано, но направиш ли го веднъж, със сигурност ще искаш да повториш още много пъти!", А.

Четете още: Двойките, които се карат, се обичат повече?