Няма какво да го увъртаме. Истината е една – за повечето жени достигането до оргазъм си е същинска „terra incognita“. А при много от представителките на нежния пол продължителността на връхната наслада е едва няколко секунди. След не много сполучлив секс много жени търсят причината в мъжа. Но дали винаги вината е в силния пол?! Според редица изследвания възбуда без удовлетворение се отразява отрицателно върху здравето на нежния пол. И обратно, жените, които редовно изпитват силен и разнообразен оргазъм, не само са в добро здраве, но и изглеждат забележително.

За да се насладите на невероятна нощ с любимия човек до вас, ви предлагаме няколко техники и трикчета, които ще превърнат нощите с любимия човек в неописуемо преживяване.

Отпуснете се!

Първо, отпуснете тялото и съзнанието си. Дишайте дълбоко. Отдайте се с цялото си същество на партньора си. Оставете го да си играе с тялото ви. За да бъде пълноценен релакс, спортът ще ви помогне много – от активни физически упражнения до йога, масаж и горещи вани.

Издишвайте звучно

Не чакайте оргазма, за да издадете звука на удоволствието. Наслаждавайге се на играта всеки миг, ежесекундно, дишайте дълбоко, издишвайте със звук. Това не само ще увеличи още повече удоволствието на партньора ви, но ще ви помогне да увеличите и собствената си наслада.

Прости движения

Опитайте се да движите бедрата си леко в кръг или нагоре и надолу. Това увеличава притока на кръв към тазовите органи. Между другото, това упражнение може да се прави и просто така - то развива чувствителността.

Не пестете емоции

Една от спънките по пътя на върховното изживяване е потискането на емоциите. Отвътре ви напира да викате от удоволствие, но не смеете. Отпуснете се и се отдайте на партньора си, почувствайте всеки негов тласък, плъзнете ръце по тялото му, гледайте го в очите, изразявайте открито пред него чувствата и усещанията си, докато правите секс.

Почувствайте тялото си

Съсредоточете вниманието си върху всяка фибра на тялото си – от косата до връхчетата на пръстите на краката си и разпространете със силата на съзнанието си разтърсващото усещане навсякъде.

На ръба на удоволствието

Тайната тук е в смяната на позицията. Когато почувствате, че кулминационната точка наближава, сменете внимателно позата. Правилната техника гарантира невероятен взрив в края на любовната игра. Това е едно от най-страхотните усещания, защото можете да контролирате напълно продължителността, интензитета и силата на оргазма си.

Четете още: Защо мъжът игнорира жената, която харесва