Златното момиче Елена Бинева е открила любовта в далечен Хонконг, където в последните месеци има задължения като модел, пише сайта Varna24.bg.

22-годишната софиянка сподели в Инстаграм екзотичния си избраник Алан Аланович, който е с 8 година по-голям от нея и е азиатец.

View post on Instagram
 


Двамата разпространиха фотоси от свое романтично пътешестване в живописния регион Ло Кей Ван, където спели на палатки и се хранили на плажа. На някои от кадрите Ели демонстрира гимнастическите си умения, а на други влюбените играят федербал край брега и обикалят естествените забележителности в региона.

Българката и Алан са извънредно атрактивна двойка – тя е висока 176 см, а той – 187 см.

View post on Instagram
 

Татуираният красавец дълго време се е изявявал като модел под името Алан Аланович, но истинското му име е Евгений. В момента той се занимава с бизнес и работи за три заведения в Хонконг.

"Роден съм преди 30 години в Бухара, Узбекистан", споделя в Инстаграм Алан, който като малък мечтаел да стане рок звезда. "От детска възраст имах шанс да пътувам по целия свят – Централна Азия, Азия, Югоизточна Азия, Европа и Южна Америка. Установих се в един от най-уникалните градове на планетата."

View post on Instagram
 


"Животът е сложен на всички места, затова бъдете толерантни към различните", прибавя Алан.

Колкото до нашето Златно момиче, тя стана европейска и световна шампионка с ансамбъла, който след това завоюва и златните медали а Олимпиадата в Токио. През 2019 г. обаче тя се отказа от спорта заради хронична травма. Така Ели се размина с олимписката си мечта, но пък за сметка на това е направила кариела на модел.

Заради последните си договори и ангажименти с компанията "Surprise Model Management" в Хонконг Бинева не успя да се прибере за бенефиса в "Арена Армеец" на 16 декември миналата година, където трябваше да се изяви редом до съотборничките си, но пък им изпрати прочувствено послание.

View post on Instagram
 

Четете още: Бившият на Мария Илиева в любовна афера с Лидия (Снимки)