Натали Трифонова се събра с бившия си любим – Доан Хасан. Двамата се озоваха по едно и също време във Варна, научаваме от Lupa.bg.

View post on Instagram
 

Въпреки че в профилите им в социалните мрежи липсват общи снимки от почивката им, едновременната им поява в морската столица предизвика основателно подозрение, че хубавата синоптичка се е върнала в обятията на старата си любов.

В изданието се посочва, че Натали била отседнала в луксозен хотел в курорта Свети Константин и Елена и не спряла да публикува в социалните мрежи свои фотоси от актуални бийч барове и нощни заведения, на които е изцяло в женска компания.

View post on Instagram
 


От своя страна Доан също споделя снимки от морето, като не пропусна да се тагне приятел с кадър от крайбрежен бар. Знак, че Натали и Доан са в добри отношения е и фактът, че двамата продължават да се следват в Инстаграм.

Според медията Доан няма нова жена до себе си и е напълно възможно бившата двойка да е решила да си дадат нов шанс на връзката, без да афишират близостта си официално.

Да не забравяме обаче, че двамата се познават от ученици, имат общи приятели, които ги свързват, което безспорно е и повод за чести и неизбежни срещи.

През годините Натали и Доан са се разделяли и събирали няколко пъти, но винаги успявали да се съберат отново. Първи той си паднал по красавицата още в училище и си мечтаел, че тя ще бъде неговото момиче завинаги. А, както вървят нещата, май наистина ще се окаже така.

Така че дали наистина телевизионната звезда и смуглия младеж са се събрали за пореден път, предстои да разберем.

Четете още: Мис мокра фланелка - Натали, лятото и едно момиче, което се разхлажда директно с маркуча