Наталия Кобилкина: Само добрите жени-шофьори могат да правят хубав секс

Сексологът и семеен терапевт Наталия Кобилкина е иситнска фуия в своята област и не губи нито момент, за да даде своите важни съвети за укрепване на интимната връзка и сексуалния живот. Добре е да се отбележи, че Кобилкина говори на семинарите си не само от името на купищата изчетени книги, но и на личния си опит.

Поредната си изява тя направи от профила си в Инстаграм, където сподели интересни размишления и препоръки по темата за секса. В социалната врежа този път 37-годишната Наталия сравни добрия секс с шофьорската книжка.

View post on Instagram
 

"Сравнението не е най-романтичното, но доста точно. Хората, които нямат право на управление (например), знаят само педала на газта, политат в идващата лента и разбиват колата. И когато излязат от "убитата" кола, веднага започват да обвиняват", пише Кобилкина.

Сексоложката е категорична, че ако в една връзка не сте преминали през "школата за кормуване", няма да сте достатъчно наясно как да запазите жив огъня на страстта. Според нея неумението да се вслушваш в потребностите на любимия и неспособността да управляваш майсторски кормилото на любовта ще обрече връзката ви на провал.

"Рано или късно на един от партньорите ще му писне - изборът на заместители на удоволствието е огромен - като се започне от Интернет, завърши с изневяра и развод", споделя още Кобилкина и допълва: "Ако помислите, би било достатъчно просто да изучите малко техническата част (това не е срамно, а като цяло полезно)! И в крайна сметка може да откриете, че половинката ви е поредният извор на страст", завършва призива си Наталия.

С други думи "техника му е майката". Така че тайната на силната връзка и незабравимите сексуални преживявания според Кобилкина се крие именно в техническото усъвършенстване.

View post on Instagram
 

Четете още: 4 типа жени, при които мъжете винаги се завръщат