Наталия Симеонова и Денис Ризов се събраха

14 юли 2021 | 17:16
23088
3
Снимки: Instagram
3

Наталия Симеонова поднесе една от най-големите изненади в родния шоубизнес напоследък. Тв водещата, която никога не е крила, че голямата ѝ любов е Денис Ризов, направи нещо, което едва ли някой е очаквал, пише "Блиц".

Блондинката наскоро сподели няколко снимки от Тампа, Флорида, от които става ясно, че се е събрала с продуцента на "Търси се". Поне в следващите няколко месеца, когато двамата ще споделят един покрив.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @nataliabsimeonova


"Отивам при Денис, с когото сме разделени, но не разведени и в прекрасни приятелски отношения. Отивам за няколко месеца, междувременно Вики ще идва при нас, майка ми също, както и сестра ми и племенницата, които живеят в Щатите. Така че половината ни семейство е там, половината тук. Вики скоро обобщи, че се чувства с двата крака на двата континента – нито напълно там, нито напълно тук. Може би същото важи и за мен", сподели тв водещата преди време.Както е известно дъщерята на Наталия и Денис - Вики учи "Психология" в София, но често намира време да гостува на татко си, който има приказна къща до водата.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @nataliabsimeonova

Четете още: Излезе смущаващо видео, на което Джъстин Бийбър крещи на съпругата си Хейли

Още по темата

Коментари

3 Доктора
  16 юли 2021 | 15:24 отговор
 

Старо курве ххх

 
 
16 юли 2021 | 21:07

Не! По-скоро дърт хипопотам :)

2 Стилиян
  15 юли 2021 | 12:14 отговор
 

Вие в този сайт както винаги не сте в час! Наталия постоянно ходи при Денис в Тампа.Голяма новина представихте........!!!

 
1 Бивш от НСГП
  14 юли 2021 | 21:24 отговор
 

!!! надежда дойчева - 15 години затвор са крайно недостатъчни !!! СНИМКА. Кво става Брутално Грозен Нагъл И Крайно Егоцентричен Мангал. msbrico.

 
 
Бивш от НСГП
14 юли 2021 | 21:25

!!! Надежда бивша продавачка на артикули за баня в магазин Бриколаж в Люлин,а сега подвизаваща се с никове ,като Следователката,na di и кой знае още колко фалшиви ти си пример за това,каква не трябва да бъде една жена.Използвайки работата си в Хенди и използващата хората,като пионки може и да постигаш дадени цели,но айде не искаме да сме,като теб и да се правиме на кючекини по разни партита.Ти по-добре си гледай единственото дете,а не да сереш по форумите измишльотини и клевети за хората.Много ти се ще да съм наркоманка и да живея в мизерия,но може само да си мечтаеш за това нещастнице мизерна.Такива,като теб освен,че са грозни отвън са боклуци и от вътре,което е по-зле,затова и свекърва ти не може да те понася и с караш всеки ден с мъжа си.Та гледай да не те ритнат от семейното ложе та да ти покажат ,къде ти е мястото.Тя се загрижила за чуждото дете,а не гледа собственото си и стои милото в стаята си само,кво му беше наказанието ,тихо и да си кюти там.Мърла злобна си ти и не заслужаваш грам внимание,камо ли да се занимава човек с подобни екскременти ровещи адреси и телефони и пускащи секс обяви на нищо неподозиращите хора.msbrico,продавай си незаконните цигари и се гръмни злобо грозна.!!!

 
15 юли 2021 | 10:03

Лекувайте се бе, хора!!! Има хапчета и за това.

Добави Коментар

Най-четени