Наталия Симеонова поднесе една от най-големите изненади в родния шоубизнес напоследък. Тв водещата, която никога не е крила, че голямата ѝ любов е Денис Ризов, направи нещо, което едва ли някой е очаквал, пише "Блиц".

Блондинката наскоро сподели няколко снимки от Тампа, Флорида, от които става ясно, че се е събрала с продуцента на "Търси се". Поне в следващите няколко месеца, когато двамата ще споделят един покрив.

View post on Instagram
 


"Отивам при Денис, с когото сме разделени, но не разведени и в прекрасни приятелски отношения. Отивам за няколко месеца, междувременно Вики ще идва при нас, майка ми също, както и сестра ми и племенницата, които живеят в Щатите. Така че половината ни семейство е там, половината тук. Вики скоро обобщи, че се чувства с двата крака на двата континента – нито напълно там, нито напълно тук. Може би същото важи и за мен", сподели тв водещата преди време.

Както е известно дъщерята на Наталия и Денис - Вики учи "Психология" в София, но често намира време да гостува на татко си, който има приказна къща до водата.

View post on Instagram
 

Четете още: Излезе смущаващо видео, на което Джъстин Бийбър крещи на съпругата си Хейли