Не спирам да правя секс с бившия, но той не ме обича вече

Понякога има любов без секс, но по-често има секс без любов. А най-много боли, когато преди е имало любов, но от всичко хубаво е останал единствено сексът. Точно такава е и историята, с която ще се запознаем днес. Какво се случва, когато чувствата са си отишли, но желанието за физическа близост е много по-силно от разума?

"С бившия ми приятел се запознахме преди 6 години. Тогава и двамата бяхме на 21 г. Беше магично, веднага се влюбихме един в друг. Имахме брилянтна връзка с много смях, красиви моменти и страхотен секс. Година и половина по-късно аз забременях. Беше труден период, тежка бременност и определено не бях същото забавно момиче, което бях в началото на отношенията ни.

Той се опитваше да приеме това и да ме разбере. Трябваше да приеме, че вече няма да правим толкова много секс и че на мен всяка сутрин ми се гадеше. Както и да е - минахме през това.

Днес имаме прекрасно 3-годишно момиченце, но когато беше бебе, всичко беше много сложно. Тя не бе от лесните за отглеждане бебета и това караше половинката ми да излиза всеки ден за работа. Просто защото искаше да излезе от трудната ситуация вкъщи. Искаше да се разсее от бащинството. Тогава спрях да общувам и толкова с приятелите си, тъй като всички те бяха заети, а аз просто сякаш гледах живота си на филм.

Една вечер обаче се разбрах да изляза с един стар приятел, а мъжът ми се съгласи да остане вкъщи, за да мога аз да съм навън. Но истината е, че прекалих - напих се и накрая правих секс с този приятел. Дори не казах истината на мъжа ми, а че ще бъда с приятелка. Когато обаче не се прибрах цялата нощ, той стана мнителен. Съвсем разбираемо.

Когато на следващия ден ме попита какво точно се е случило, не мохаж да скрия истината и си признах всичко. Той беше съкрушен, напълно разбих сърцето му. Така и не можа да ми прости и след няколко седмици ме напусна. Не желаеше да ме вижда повече, но въпреки това показа, че е отговорен баща и до днес дава нужното внимание и грижа на дъщеря ни.

В момента аз съм сама, а той има връзка с други хора, но така и не спряхме да правим секс. Все още се виждаме, за да спим заедно. Често, когато той идва да види дъщеря ни, завършваме заедно в леглото, след като тя заспи.

Сегашната му приятелка е изключително обсебваща и постоянно го кара да обърне гръб на детето ни. Много ми се иска да опитаме отново да сме заедно, но той ми е казвал, че едва ли някога ще ме обича така, както го е правел преди. Сърцето ми се къса, не знам какво да сторя", Анна.

Съветът на специалист:

Имам чувството, че сегашната приятелка на бившия ти усеща, че двамата не сте просто родители на дете, а че помежду ви има и нещо повече. Истината е обаче, че той все още изпитва силно привличане към теб, но не може да ти прости за изневярата и вече не те вижда като партньор.

Ти си правила секс с приятел за една нощ и по принцип той е можел да ти го прости, но очевидно не е. Ако той няма желание да се обвързвате, просто спрете да спите заедно и се постарай да продължиш напред.

Четете още: Риана лудо влюбена - ето го новото гадже! (Снимка)