Сигурно много от вас, скъпи дами, сте си казвали "Няма да спя с него, не трябва" и след това сте го правили. И пак. И пак. Има много причини, заради които не трябва да се оказвате в едно легло с този човек, обаче просто не можете да спрете да го правите. И днешната история го доказва напълно, а какво е решението - ще ни сподели специалист по връзките:

"Всичките ми връзки се провалят, а след всяка аз завършвам в леглото с най-добрия ми приятел. Обичам го, но няма как да бъдем заедно, никога. Вече дори съм загубила бройката на пътите, в които сме правили секс и сме изневерявали на половинките си.

Аз съм на 32, той е на 34. Познаваме се от години, още откакто бяхме в университета. Още от тогава правим секс и знаем абсолютно всичко един за друг. Познаваме всеки сантиметър от телата си. Винаги сме били заедно във всичко - тръгвали сме си заедно след всеки купон, правили сме много щури неща, но винаги сме заедно. И въпреки това, едно нещо ни е спирало да бъдем двойка. Колкото и да е странно, дори и в моментите, в които и двамата сме били необвързани, някак започваме да страним един от друг и не смеем да предприемем следващата крачка. Честно казано, много пъти съм искала да поговорим, но се страхувам, че може да си развалим приятелството, а него не мога да го рискувам.

Наскоро той се раздели с приятелката си, с която беше половин година и веднага ми се обади и ме помоли да се видим. И въпреки че излизах с някого, не можех да откажа. Дори нямах търпение да се видим.

Започнахме да се събличаме още от вратата. Правихме секс на дивана, след това в спалнята, а след това и в банята. Беше адски страстно, както винаги. Когато приключихме се прегърнахме и заспахме...толкова беше хубаво. Но нямам никаква идея дали и той иска да бъдем заедно. Не знам докога ще мога да продължа така, аз просто не спирам да мисля за него", А.

Съветът на специалист:

Притеснявам се, че никога няма да разбереш дали и той иска да бъдете заедно, освен ако не го попиташ. И всъщност защо да не го направиш и защо не поработите над отношенията си? Толкова много връзки са започнали с едно прекрасно, силно приятелство.

Вие се търсите взаимно, познавате се отлично и знаете, че сексът е страхотен. Няма никаква причина да не дадете шанс на връзката си. Време е да започнеш разговора и да бъдем честна докрай с него. Той трябва да знае колко много значи за теб. И наистина не е никак честно да изневерявате на всичките си половинки един с друг. Какво ще загубиш? Дори и той да откаже да бъдете заедно, винаги можете да запазите приятелството си.

Четете още: Сминдух за 1.50 лв. прави мъжа ви бог в леглото!