Търсите нови начини да кажете на любимия, че го обичате? Искате да го изненадате и да го накарате да се почувства специален?

Вижте няколко необичайни начини да изразите любовта си.

1. Съобщение върху банан!

Любимият обича да похапва банан? Издраскайте съобщението си в кората на плода и го сложете в чантата му за обяд. Първоначално съобщението ви няма да е видимо, но наранената кора ще се окисли с течение на времето и за около час буквичките ще се появят!

2. Добри сте в кухнята?

Използвайте шприц и оставете сметаново съобщение върху кексчето за закуска или пък ползвайте крема сирене за да изпишете любовта си върху вкусен сандвич. Изрежете плодчета, шунка, кашкавал под формата на сърце и сервирайте. Купете си формичка за пържене на яйца във формата на сърчице.

3. Изпратете съобщение

Кога за последно изпратихте любовна картичка на мейла на любимия или закачливо съобщение на мобилния, без да имате конкретен повод? Изненадайте го, когато най-малко очаква!

4. Любов на капака...извинете, на стъклото на колата

С пръст очертайте сърчице или оставете кратко съобщение на стъклото на колата на любимия. Когато стане студено или стъклото се изпоти, съобщението ви ще се появи.

5. Специална доставка

Изпратете доставка по куриер без любимия ви да я очаква. Ще закъснеете, а няма вечеря? Поръчайте му храна от любимия ресторант. Иска да си купи нов телефон, а вие и без това сте планували да му направите голям подарък? Действайте!

6. Честит не-Рожден Ден!

Опаковайте малък подарък и го сложете към пакета за храна на любимия. Ако ще заминава командировка, скрийте изненадващото подаръче в сака, някъде при принадлежностите за баня например, за да сте сигурни, че ще го намери преди да се върне при вас.

7. Направете собственоръчно късметчета за кафето

Така всяка сутрин преди да излезе за работа любимия ви ще получава и доза любов заедно с кафето!

8. Направете го интригуващо!

Напишете зашифрована бележка или изпратете специален код и оставете любимия ви да го разгадае. Възнаградете го, нека съобщението е палаво!

9. Изненадваща бележка

Подпъхнете любовна бележчица в портфейла или сакото на любимия преди да излезе за работа. Така ще го намери, когато понечи да си купи кафе, или пък пъхне ръка в джоба си. Внимавайте със сакото - все пак не искате да се зачуди дали съобщението не е от някоя колежка например...

10. Тук сте вие

Кажете ни какъв е вашият необичаен начин да кажете "Обичам те!" - очакваме идеите ви в коментарите.