Нещата се задълбочават: Джей Ло и Бен Афлек кроят планове за общо бъдеще

Откакто Джей Ло се завърна в обятията на бившата си половинка от миналото - Бен Афлек, медиите не спират да следят двойката.

Изглежда връзката между двете звезди се задълбочава все повече. Това го потвърждава източник, близък до тях, който твърди пред People, че двамата дори кроят планове за съвместно бъдеще.

View post on Instagram
 

„Те са много щастливи заедно. Това не е случайна връзка. Те го приемат много сериозно и искат връзката им да продължи дълго време“, споделя той, като разкрива, че влюбените ще продължат да се движат между Лос Анджелис и Маями.

Припомняме, че миналата седмица 51-годишната Дженифър Лопес беше видяна в компанията на холивудския ас, 48-годишния Бен Афлек. Тогава двойката се наслади на почивката си в Маями и дори не се опита да се скрие от папараците. Оттогава из медийното пространство непрекъснато се носи мълвата за подновяването на романса им.

View post on Instagram
 


Преди броени дни пък дни Лопес и Афлек бяха забелязани да вечерят в ресторант в Западен Холивуд, където открито демонстрираха интимните си чувства един към друг.

View post on Instagram
 

„Бен и Дженифър все още са влюбени един в друг. Те не го крият. Хванаха се за ръце, прегърнаха се, целунаха се“, каза по-рано източник.

Засега звездите все още не са потвърдили официално слуховете за възродената им любов, но общите снимки, които се появяват през последните дни на Инстаграм профила на Джей Ло, потвърждават още повече подозрението на феновете.

View post on Instagram
 

Съвсем скоро пък Джей Ло се срещна и с бившия си съпруг Марк Антъни, с когото поддържа отлични приятелски отношения заради общите им деца.

Четете още: Нови горещи снимки на Джей Ло и Бен Афлек потвърждават връзката им