Невероятни секс пози за ниски дами

22 февруари 2017 | 16:07
64313
6
Снимки: pinterest.com, sex.sofeminine.co.uk
6

Вие сте миньонче, а той – едър и висок. Преоткрийте своята сексуалност с позите, които ви предлагаме тук. Те са особено подходящи за партньори с по-отличителна разлика в ръста. Не само ще разнообразят сексуалния ви живот, правейки го по-интересен и забавен, но и ще ви доставят комфорта и удоволствието, за които винаги сте мечтали.

Катинар

Седнете на ръба на маса, шкаф или бюро. Увийте бедрата си около партньора и подпрете ръцете си върху масата. Партньорът ви е обгърнал ханша ви с ръцете си. Така двамата сте заключени в един приятно изгарящ капан, наречен секс.

Лотос

Мъжът сяда в поза лотос, а жената се настанява отгоре му, като дупето и таза й трябва да се смъкнат в дупката, оформена при кръстосването на краката му. Нейните бедра обгръщат кръста му и краката й се кръстосват зад гърба му. Основното движение при тази поза идва от мъжа, който прави тласъци, без да отлепя крака и седалище от пода (леглото). 

Охлюв

Легнете по гръб и поставете глезените си върху раменете му. Тази поза предполага много нежност и дълбоко проникване.

Вертикална езда

Това е секс поза, при която мъжът поема жената в ръцете си, докато е изправен. Тя обвива краката си около хълбоците му и се оставя на неговите сила и тласъци. Ако той се измори, може да се облегне на стената, а след това да се обърне и да притисне върху нея и партньорката си.

Амазонка

Той е седнал на стол, а тя се е отпуснала върху него. Освен дълбоко проникване, тази романтична секс поза позволява и на двамата партньори да се насладят на плътния допир на телата си. Равновесие


Тя е коленичила с единия си крак, а с другия – свит в коляното, е обгърнала едната страна на партньора си. Той е заел същата позиция в огледално на нея положение. Позата носи еднакъв комфорт и удоволствие и за двамата партньори. Едната му ръка е на хълбока й, за да може да контролира движенията й.

Коментари

6 Дончо Атанасов
  13 февруари 2018 | 20:44 отговор
 

За виси как го искат жените много страстна иска много секс всеки жените секс иначе са задръстен някой жените приемат здрави секс толкова страсти че жената искате секс до дупка секс скъсате секс иначе когото не правел секс някой да те помагат да пускат жените мислят че си задръстен педерас

 
 
Spartak
14 февруари 2018 | 13:24

Я пак?

5
  09 юли 2017 | 01:40 отговор
 

 
4 Asiq
  17 април 2017 | 12:03 отговор
 

Iskam

 
3 Равновесие
  24 март 2017 | 19:17 отговор
 

Тази е ако жената е по висока :)

 
2
  22 февруари 2017 | 20:57 отговор
 

Нарусуваната двойка няма разлика в габаритите обаче :))))

 
1
  22 февруари 2017 | 17:33 отговор
 

В поза "лотус" мъжът няма как да осъществява каквито и да било тласъци, а в поза "равновесие" ще ми е интересно да видя как според вас може да се осъществи полов акт.

 
 
az
23 февруари 2017 | 10:59

хахах много правилно :)

Добави Коментар

Най-четени