Автор
Весела Георгиева

Никога не правете тези неща преди секс

Всички искаме да се представим добре, когато се стигне до сюблимния момент, нали? Има неща, обаче, които биха ви попречили. Какви са те?

Не прекалявайте с алкохола

Едно малко питие е добре дошло - ще ви отпусне... Но не прекалявайте - голямото количество алкохол намалява способността за концентрация и координация. При мъжете прекалената употреба на алкохол води до еректилни смущения, а при жените – до неспособност за оргазъм.



Не епилирайте интимната зона

Освен че не е естетично, не е и хигиенично и здравословно. Доказано е, че и най-малките ранички, каквито се неизбежни след бръснене, увеличават опасността от зараза с венерически болести. Херпесът или хламидиите по-бързо си проправят път и просто се предават на партньора.

Не пийте противоалергични, освен ако не е абсолютно наложително

Противоалергичните медикаменти изсушават лигавиците. Т.е. по време на секс ще изпитате известен дискомфорт.

Не яжте нищо пикантно

Забравете за лютото, чесъна и други пикантни храни. Те водят до прекомерно потене, а това не е приятно в леглото. Освен това тези храни променят аромата на интимните части и партньорът ви ще се изненада неприятно.

Не вземайте душ

Ако се изкъпете преди секс, съществува риск да изпитате известно неудовлетворение. Защото индивидуалният ви аромат – на кожата или на интимното зона, въздейства върху оргазма на партньора.



Не ходете до тоалетната

Казват ,че когато пикочният мехур е съвсем празен, чувствителността „долу“ се притъпява и актът не е толкова интензивен. Разбира се, и обратният вариант - да ви се пишка, не е приятен...