Няма как да не се съгласите, че традициите не са това, което бяха. И е съвсем в реда на нещата и изискванията на двата пола към отношенията по между им да се променят.

Неслучайно прясна анкета показва, че жените доста са променили схващането си за качествата на мъжа като кавалер.

Ако в миналото се приемаше, че отварянето на вратата, подаването на ръка и плащането на сметката са основни признаци на мъжа с обноски, то днес критериите са доста по-различни.

Проучването, направено от британската верига модни магазини Austin Reed, включва мнението на над 3000 жени на различна възраст.

Според тях е по-важно партньорът им да приготвя сутрин чаша кафе или чай и закуска, отколкото да им помага със стола на вечеря.

Освен това готварските умения и разбирането на любимия по отношение на болките по време на цикъл са задължителни за всеки джентълмен.

Резултатите от изследването показват още, че 1/3 от жените не очакват вече мъжете да искат ръката им, за да се оженят, или да ги канят на танц. За сметка на това 1 от 10 дами се надява да получава редовно романтични sms-и, а 1 от 20 държи на подобни постове в профила си във Фейсбук.

Над 2/3 от участничките в допитването считат, че телефонните разговори и пращането на съобщения по време на среща от страна на партньора са особено нелюбезни.

Почти толкова от тях смятат, че мъжете все още трябва да носят тежките покупки и куфари, както и да им държат ръката, ако не се чувстват добре.

Според 42% от анкетираните, истинският кавалер никога не би нарекъл любовта на живота си „Госпожата” или „другата си половинка”.
56% пък са на мнение, че не бива да споменава бившата си приятелка, ¾ от дамите са категорични, че мъжът трябва да е с изгладена риза или тениска всеки ден.

Според специалистите, осъществили изследването, схващането за мъжа като кавалер не е демоде и не е отживелица, просто се е променила с течение на времето, високата интензивност на живота и новите технологии.

Жените продължават да държат на качества като добрия стил, вкуса за обличане, чара и чувствителността у мъжа до себе си, но останалите им изисквания очаквано са се променили.

За да ви е по-сладък животът, отдайте се на изкушението Bad Angel.

Bad Angel - Can you resist?"

Стани фен на страницата на Bad Angel във Фейсбук и всеки петък до края на месеца може да спечелиш подарък от томболата между всички фенове. Покани свои приятели да станат фенове, но побързай - само до 1 октомври!

А тези от вас, които още не са разбрали за невероятния фрапе-ликьор Bad Angel, могат да прочетат повече за него тук.