Откакто латинодивата Дженифъл Лопес и холивудският ас Бен Афлек възродиха връзката си по-рано тази година, двамата не спират да демонстрират открито любовта си един към друг.

Където и да се появят заедно, те излъчват истинска любов и силна привързаност. Сякаш повторното им събиране след 17 години пауза е било въпрос на време, което е разпалило още по-силно любовните искри между тях.

View post on Instagram
 


При всяка възможност актьорите не пропускат да се изкажат ласкаво един за друг. Това направи Афлек и в новото си интервю за зимния брой на списание WSJ, в което откровено говори за Джей Ло и за това какъв мъж иска да бъде в личния и професионалния си живот.

View post on Instagram
 


Носителят на „Оскар“ не крие, че напоследък се е фокусирал върху себе си и децата си. От брака си с актрисата Дженифър Гарнър актьорът има две дъщери - 16-годишната Вайълет и 12-годишната Серафина, както и 9-годишен син на име Самюъл.

„Едва през последните четири години успях да не бъда толкова ужасен, защото осъзнавам, че няма да умра без работа“, обяснява Афлек. „Най-важното е да си добър баща. Второто най-важно нещо е да си добър мъж. И добър човек. И уж добър съпруг. Да се надяваме.“

View post on Instagram
 


Що се отнася до новата му стара любов Дженифър Лопес, актьорът споделя: „Мога да кажа, че това за мен е красиво“ и пояснява, че в момента с половинка като Джей Ло се чувства наистина този, който е – не е идеален, но се старае много и държи да бъде честен, отговорен и автентичен.

Влюбеният Бен определя любовната си история с Лопес „велика“ и не отрича възможността един ден да я разкаже или дори да я опише.

View post on Instagram
 


Извън тези думи обаче, Афлек заявява пред изданието, че не планира да обсъжда публично отношенията си с Лопес. „Може да се пишат догадки за това, но един от по-трудните уроци, които научих, е, че не е разумно да споделяш всичко със света“, казва той с оглед на връзката му с Джей Ло от началото на хилядолетието, която двамата обсъждаха открито пред медиите.

View post on Instagram
 


„Има някои неща, които са лични и интимни и придобиват значение от гледна точка на тяхната интимност поради факта, че не са споделени с останалия свят. По-удобно ми е просто да се науча да намирам граница между неща, които искам да споделя, и неща, които не желая. Знам, че се чувствам по-комфортно да поставя тези здравословни граници в живота си”, обяснява той.

Афлек обаче не отрича, че се смята за истински късметлия, тъй като през годините винаги е случвал на втори шансове, докато някои хора не получават дори един. По думите му, животът понякога може да е много труден, но по-важното е да научаваш уроците си от провалите и грешките си и да излизаш от тях по-мъдър и добър човек.

View post on Instagram
 


Четете още: Дженифър към Бен Афлек за Деня на благодарността: Този път ни е писано да сме заедно