Новият мъж в живота на фолкдивата Мария имал и друга жена. Всъщност Мирослав Соколов все още е в законен брак със съпругата си Вая, пише в. "Уикенд". А решението да се представя в социалните мрежи с името на новоизбраника си е решение на самата певица. Нищо, че двамата все още не са минали под венчилото.

View post on Instagram
 


По-интересното обаче е друго. Само няколко дни след като изпълнителката изписа името си с фамилията на любимия си Мирослав, законната жена на бизнесмена вписа същата фамилия в биографията си в Инстаграм. Така че спокойно можем да заключим, че в момента за сърцето на Миро се борят две жени - нахаканото гласовито миньонче и съпругата му.

View post on Instagram
 

Бивши до пенсионираната чалга певица издадоха, че тя обича да се представя с фамилията на бъдещите си съпрузи преди официално да е сключила брак с тях. Така станало и преди брака и с Гущеров. Според източници на изданието тя дори и в банка се представяла с името на богаташа.

„Тази жена няма скрупули. Мирослав още не се е развел, а тя обикаля телевизиите да тръби, че ще се омъжва и да демонстрира, че е надвила жена му Вая”, коментират в чалга средите.

Според медията заралийката признала, че се намирала в трескава подготовка за сватба.

View post on Instagram
 

Четете още: Какво се случва с тризначките? Изглеждат стряскащо!