Без съмнение Рене Зелуегър е една от най-харесваните актриси в Холивуд и е била любима на не една или две легенди от киното. Сред бившите ѝ обожатели са Джим Кери, Брадли Купър и също така бе омъжена за певеца Кени Чесни. Техният брак е един от най-кратките в историята на Холивуд - двамата решиха да се разделят само 4 месеца след сватбата. С две думи - Рене никога не е сама и вечно има мъж до себе си, който я боготвори. Последният, за когото сме чували, беше музикантът Дойл Бремхол, с когото се раздели през 2020 г. Сега обаче Рене има ново вдъхновение в живота си и то е с цели 10 г. по-младо от нея. Кой ли е щастливецът?

Според някои западни таблоиди в момента 52-годишната Зелуегър се среща с телевизионния водещ Ант Анстед. Говори се, че двамата се запознали едва в началото на този месец, но вече се е зародила любов помежду им. Отношенията на актрисата с по-младото ѝ гадже вече се развиват екстремно бързо и двойката е неразделна. Кой знае - може би съвсем скоро и ще заживеят заедно.

View post on Instagram
 

За Ант Анстед знаем, че е разведен отскоро с втората си жена и е баща на две деца, които са от първия му брак. Но дали ще се реши да мине под венчило за 3-ти път, не бихме се учудили, щом е избраник на Рене Зелуегър.

Четете още: Бившата на Бен Афлек, красивата Ана де Армас, го смени с този мъж