Няма да повярвате! Вижте кои са най-странните секспрактики в света

17 октомври 2021 | 16:39
2797
0
Unsplash
0

Всяко общество си има своите традиции - както в начина на живот, възпитанието на децата, така и в... секса. Но има места, на които тези традиции са доста любопитни. И смущаващи за останалите.

В Нигерия бракът се уговаря в ранна детска възраст

Да, и неговата роля не е да събере в семейство двама обичащи се човека, а да скрепи родовите отношения. Избирането на съпруг и съпруга става още в ранна детска възраст. Най-често се избира сред роднини. Но въпреки това има шанс за брак по любов. За да се ожените за момичето, в което сте влюбен, трябва да успеете да я... откраднете по време на фестивала Гервол, без нароченият за неин мъж да ви усети. Успеете ли, бракът ви ще бъде признат от обществото.

В Непал жените са общи

Ако момиче се омъжи за мъж с много братя, братовчеди или дреги роднини от мъжки пол, всички те могат да се ползват от тялото и любовта й. Защото, според традициите, тя се омъжва за цялото семейство и всички братя и мъже от семейството имат равни права върху нея, пише trafficnews.

В Папуа-Нова Гвинея момчетата стават мъже с доста странен ритуал

Първо, когато станат на 7, момчетата се отделят от семейството и живеят с връстници три години. Смята се, че по този начен се отърсват от влиянието на майките си. А за да станат истински мъже, момчетата трябва да пият от спермата... на старейшините. Освен това знак за възмъжаване са още пиърсингът и пиенето на големи количества захар от захарна тръстика, както и да си пускат кръв от носа всеки път, когато жена им е в цикъл.
 

На остров Мангайа сексът е издигнат в култ

На тихоокеанския остров Мангайа, когато момчето навърши 13 години, то си избира по-възрастна от него жена за сексгуру. Дамата има задължението да го научи на всички тънкости на любовната игра.

Социалният статус на мъжа се определя именно от уменията му в леглото и по-конкретно от това колко пъти може да свърши за една вечер и успява ли да задоволи съпругата си. Що се отнася до девойките, обществото не ги заклеймява, ако решат да правят секс преди брака. Напротив, те са насърчавани да имат толкова партньори, колкото е необходимо, за да станат опитни и да си намерят най-добрият съпруг.

 

Още по темата

Коментари

Добави Коментар

Най-четени