Понякога животът е странен, а предателствата дебнат отвсякъде. Колкото и да живееш с мисълта, че познаваш себе си и човека, в когото си се влюбил, винаги накрая излиза, че си живял в заблуда. Днес един мъж ще ни разкаже историята си, която никой не знае къде ще го отведе. Тя е за много любов, горещ секс и неочаквано предателство, за което може би никой не бива да научава:

Със съпругата ми сме заедно от 5 г., а в 4 от тях аз не спирам да спя със сестра ѝ. Направих го дори и в първата ни брачна нощ.



Аз съм на 29, съпругата ми е на 27, а сестра ѝ е на 25. С жена ми вече имаме момиченце на 3 г. Ситуацията е меко казано сложна, а всичко започна от просто едно напиване.

Тримата се бяхме събрали вкъщи, за да прекараме време заедно и изпихме по няколко чашки. Жена ми обаче се напи и двамата със сестра ѝ ѝ помогнахме да си легне, а ние отворихме още една бутилка вино и продължихме да си говорим.

Не оставайте с погрешно впечатление – обожавам съпругата ми, но сестра ѝ е някак по-различна. Тя е много секси, с добре оформено пищно дупе и винаги ме е привличала. Та в същата вечер, от дума на дума, просто се целунахме. Беше толкова възбуждащо! И така започнахме да правим секс... Това продължи да се случва и през следващите месеци и не след дълго започнах да мисля, че може би съм с грешната сестра. Но така се случи, че жена ми забременя и реших, че трябва да остана с нея и да прекратя аферата си със сестра ѝ.



Уж всичко беше приключило, но сексът помежду ни е толкова горещ, че така и не спряхме да го правим. В деня на сватбата ни жена ми вече беше бременна в 6-и месец, ето защо тя беше много уморена след церемонията и си легна рано, веднага след като цялото тържество приключи. И тогава го направих със сестра ѝ. Отново. И то в първата ни брачна нощ...

Сега съпругата ми е бременна с второто ни дете, а аз продължавам моя безумен флирт... Чувствам се страшно виновен, но и не мога да спра. Всеки път, когато си казваме, че няма да спим заедно повече, накрая правим секс.“, Д.

Вие как мислите? Как трябва да постъпи този мъж? Дали тези афери не са нож с две остриета и един ден няма нещо да се обърка и всички да разберат за предателството?



Четете още: Ако лъжете за тези 8 неща, връзката ви е обречена