Обожавам жена си, но сексът със сестра ѝ е страхотен!

16 август 2020 | 12:08
10449
8
снимки: Unsplash
8

Понякога животът е странен, а предателствата дебнат отвсякъде. Колкото и да живееш с мисълта, че познаваш себе си и човека, в когото си се влюбил, винаги накрая излиза, че си живял в заблуда. Днес един мъж ще ни разкаже историята си, която никой не знае къде ще го отведе. Тя е за много любов, горещ секс и неочаквано предателство, за което може би никой не бива да научава:

Със съпругата ми сме заедно от 5 г., а в 4 от тях аз не спирам да спя със сестра ѝ. Направих го дори и в първата ни брачна нощ.

жена

Аз съм на 29, съпругата ми е на 27, а сестра ѝ е на 25. С жена ми вече имаме момиченце на 3 г. Ситуацията е меко казано сложна, а всичко започна от просто едно напиване.

Тримата се бяхме събрали вкъщи, за да прекараме време заедно и изпихме по няколко чашки. Жена ми обаче се напи и двамата със сестра ѝ ѝ помогнахме да си легне, а ние отворихме още една бутилка вино и продължихме да си говорим.

Не оставайте с погрешно впечатление – обожавам съпругата ми, но сестра ѝ е някак по-различна. Тя е много секси, с добре оформено пищно дупе и винаги ме е привличала. Та в същата вечер, от дума на дума, просто се целунахме. Беше толкова възбуждащо! И така започнахме да правим секс... Това продължи да се случва и през следващите месеци и не след дълго започнах да мисля, че може би съм с грешната сестра. Но така се случи, че жена ми забременя и реших, че трябва да остана с нея и да прекратя аферата си със сестра ѝ.

жена

Уж всичко беше приключило, но сексът помежду ни е толкова горещ, че така и не спряхме да го правим. В деня на сватбата ни жена ми вече беше бременна в 6-и месец, ето защо тя беше много уморена след церемонията и си легна рано, веднага след като цялото тържество приключи. И тогава го направих със сестра ѝ. Отново. И то в първата ни брачна нощ...

Сега съпругата ми е бременна с второто ни дете, а аз продължавам моя безумен флирт... Чувствам се страшно виновен, но и не мога да спра. Всеки път, когато си казваме, че няма да спим заедно повече, накрая правим секс.“, Д.Вие как мислите? Как трябва да постъпи този мъж? Дали тези афери не са нож с две остриета и един ден няма нещо да се обърка и всички да разберат за предателството?

мъж, жена

Четете още: Ако лъжете за тези 8 неща, връзката ви е обречена

Още по темата

Коментари

8
  12 февруари 2021 | 15:56 отговор
 

Дано да си платиш за всичко,което причиняваш на половинката,че и второ дете налравил.!ЕГОИСТИЧНА ГАДИНА!

 
7
  12 февруари 2021 | 15:53 отговор
 

ОТВРАТИТЕЛНИ БОКЛУЦИ.И ТЪРСАЧА И СЕСТАТА.СПРЕТЕ ДА ПИШЕТЕ ТАКИВА ПРОСТОТИИ.!

 
6 вв
  31 декември 2020 | 11:54 отговор
 

Такива случаи не се вписват в нормалността,и ги изхвърлете от сайта си!Обожавал жена си,а се въргаля със сестра и!?

 
5 ами като
  20 август 2020 | 10:04 отговор
 

ами вместо гей бракове да се въведе полигамията официялно и човека ще се ожени за двете сестри, ще им прави деца и всички ще са щастливи. сестрите ще се разбират и помагат една на друга. тая работа с моногамията е много проблемна.

 
4
  17 август 2020 | 10:39 отговор
 

Какви са тия чикиджийски фантазии? Майната му на тоя сайт! Прекръстете го на курва.бг

 
3
  16 август 2020 | 21:07 отговор
 

 
2 Григор Иванчев
  16 август 2020 | 18:16 отговор
 

Балдъзата е като резервна гума на колата.Но рано или късно аферата излиза на яве съвсем случайно. Тогава е много болезнено и за тримата. Затова двама са малко, но трима са много.

 
1 Григор Иванчев
  16 август 2020 | 18:16 отговор
 

Балдъзата е като резервна гума на колата.Но рано или късно аферата излиза на яве съвсем случайно. Тогава е много болезнено и за тримата. Затова двама са малко, но трима са много.

 

Добави Коментар

Най-четени