Омъжена съм, но най-хубавият секс, който съм правила, е със съседа

В този живот не е достатъчно да намериш любовта, а да достигнеш до душевно равновесие, което често е обвързано със сексуалната задоволеност. Сигурно вече разбирате накъде бием и каква ще е днешната ни история. Тя е за едно момиче, което обича съпруга си повече от всичко, но когато тръпката в леглото изчезне, понякога неволно търсим алтернативни варианти. Ето как тя се оказа в капана на странична афера и какъв съвет получи от специалист:

„Аз съм щастливо омъжена 26-годишна жена и наистина обичам човека до себе си, но се случи нещо, което ме кара да се чувствам много виновна и объркана.



Един ден в блока ни се нанесе нов съсед, който е с 4 години по-млад от мен. Никога няма да забравя първия път, в който го видях как мие колата си. Той е толкова стегнат и секси, не можех да отлепя поглед от него! Това се случи преди година и половина.

Знам, че много жени изневеряват, водени от емоции, но в моя случай не беше точно така. Просто имах нужда от това секси парче.

Аз обичам да се грижа за себе си, спортувам, докато съпругът ми в последно време се отдаде на бирата и пиците. Не го виня за това, но отпуснатият му режим определено се отразява върху начина, по който изглежда. Имам чувството, че с всеки изминал ден ставаше все по-дебел и по-дебел. Освен това сексът вече не беше толкова вълнуващ. Ето защо не просто исках този секси съсед, а направо имах нужда от него!



Умишлено излизах по-често да разхождам кучето ни с надеждата, че ще се засечем около блока. Исках по всякакъв начин да привлека вниманието на съседа, обличах се предизвикателно и задължително го заговарях, когато виждах, че е около мен. Очевидно тактиката ми е подействала, защото един ден той ме покани да се разходим заедно.

Прекарахме си приятно, говорихме си много и продължихме да се виждаме, първоначално само за разходки и сладки приказки. Не мога да отрека, че химията помежду ни се усещаше и непрестанно флиртувахме един с друг. Един ден решихме да се разходим в парка и някак съвсем естествено се оказахме на по-скришно място и правихме невероятен секс. Наистина разтърсващ! В следващите 9 месеца продължихме да се виждаме с кратки прекъсвания, но когато настъпи пандемията и наложиха първия локдаун, реших да прекратя аферата ни. Струваше ми се твърде рисковано отношенията ни да продължават.

Следващите месеци се отразиха добре на брака ми, съпругът ми започна отново да тренира, влезе във форма и вече се желаем повече един друг. Но истината е, че онзи взривоопасен секс със съседа ми липсва...



Той постъпи перфектно, като не каза на никого за аферата ни и прие мъжки желанието ми да спрем да се виждаме.

В момента работи в супермаркета, в който пазарувам и определено усещам, че флиртуваме отново. Дори един ден той предложи да си направим пак разходка някой път. Знам какво има предвид с това и наистина ми се иска, но се страхувам. В същото време не спирам да го желая. Част от мен знае, че мога да му имам доверие и че той няма да каже на никого за отношенията ни, но от друга страна си мисля, че просто трябва да пазарувам другаде и да прекратя всякакъв контакт с него“, Бети.

Съветът на специалист:

Съвсем естествено е, че продължаваш да изпитваш влечение към по-младия си любовник, но моля те, не давай втори шанс на тази афера.

Имаш късмет, че никой не е научил за отношенията ви и съпругът ти не е разбрал, но ако продължиш да с това, шансът да те хванат става все по-голям. А ако съпругът ти научи, едва ли ще ти прости някога. Освен това, има вероятност да се заразиш и с Ковид-19. Може много да искаш това момче, но не си в безнадеждно положение.

Както самата ти казваш, не е трудно да започнеш да пазаруваш в друг магазин. Концентрирай се върху брака си и не предприемай излишни рискове.

Четете още: 10 грешки на жените в секса, които дразнят мъжете най-много