Лято е – време е за усмивки, коктейли и най-вече за любов. И ако все още не сте срещнали онзи специален човек, сега е най-добрият момент за това. Или ако не откриете сродната си душа, то можете да изживеете невероятни емоции, които да греят душата ви повече от един сезон. Днес решихме да ви споделим една докосваща история за целувка, която няма как да се повтори, но няма как и да бъде забравена. И все пак за тези мигове живеем, нали?

„Никога няма да забравя лятото, когато навърших 20 г. Тогава една вечер се бях отделила сама на плажа и пиех любимия си коктейл. Ненадейно до мен се приближи мъжът с най-красивите сини очи, които някога съм виждала. Беше чужденец и искаше да ме разпита малко повече за района, в който се намира и къде може да отиде с гаджето си и двамата им приятели.



В този миг сякаш всичко спря, включително и дъхът ми. Бях толкова пленена от тези невероятни сини очи, имам чувството, че напълно пропуснах вметката, че е дошъл с приятелката си. Бях готова веднага да тръгна с него и да обиколим всички забележителности наоколо. Отговорих му просто: „Ще ти покажа къде да отидете“.



През следващите няколко дни излизах с неговата компания. Прекарвахме си забавно, ходихме по различни заведения и на няколко концерта. Споделях с тях всяко място, за което се сещах, че можем да отидем. И го правех само заради тези сини очи...

Макар и да бяхме в компанията на приятелката му, с това момче си говорехме много приятно, дори поспорихме на някои теми. Усещах, че между нас се случва нещо. И мисля, че и неговата приятелка го разбираше.

Една вечер бяхме седнали в един от любимите ми барове и двамата се оказахме на опашка за тоалетната. Тогава той ме погледна в очите, погали ме и ми каза, че изглеждам великолепно. В следващия момент двамата се оказахме в тоалетната и се целувахме страстно. За съжаление това изживяване продължи кратко, докато се усетим къде се намираме, кои сме и какво правим. Бързо излязохме от тоалетната и засякохме приятелката му.



Тя не каза нищо, ние също. Аз се почувствах малко неуодбно, но и в същото време прекрасно. Тази вечер ни беше последната... така и не се видяхме повече.

С това момче поддържахме контакт чрез Фейсбук, но само дотам. Да, знаех, че няма да го видя никога повече и няма да имам шанса да го целуна пак, но споменът за тези сини очи и този невероятно чаровен и умен мъж никога няма да се изтрие от съзнанието ми. Някои емоции остават завинаги“, Ани.

Четете още: Обожавам го, но той е женен! Как да кажа сбогом на най-невероятния секс?

Искате ли нови слушалки? Включете се в нашата игра и спечелете сега!