Трудно ни беше да повярваме на тази приятна и дългоочаквана новина – най-красивата и най-известната двойка актьори Анджелина Джоли и Брад Пит най-сетне е решила да сключи брак.

Отдавна слушахме слухове, че Пит смята да предложи на своята любима ръката и сърцето си, като й подари пръстен с диамант, създаден по негов собствен дизайн. Чак наскоро обаче двойката потвърди официално, че е сключила годеж!

А пътят на двамата актьори към олтара беше доста дълъг. Връзката им започна от любовен флирт по време на снимки, който беше обсъден оживено в пресата. Анджелина Джоли и Брад Пит много бързо решиха да се посветят на децата и подариха на света трите си биологични отрочета Шайло Ноел, Вивиан и Нокс и осиновиха още три деца – Захара, Мадокс и Пакс. А сега огромното им семейство очаква един голям празник - сватбата, която по думите на Пит е не толкова желана от самите младоженци, колкото от децата им.

Нека си припомним основните моменти от връзката на двете най-красиви звезди на Холивуд.

2004



Анджелина Джоли и Брад Пит участват заедно във филма „Господин и госпожа Смит“. Премиерата на филма поражда слухове за любовна афера между Джоли и Пит, който по това време е женен за Дженифър Анистън. И двамата актьори отричат обвиненията, но няколко години по-късно Джоли казва за филма: „Малко деца имат възможността да гледат филм, в който мама и татко се влюбват един в друг“.

2005



През януари 2005 г. Брад Пит и Дженифър Анистън съобщават официално, че се развеждат, изтъквайки като причина за това „непреодолимите си разногласия“. През април папараци снимат Брад и Анджелина заедно в Етиопия, където актрисата е отишла с цел да осинови дъщеричката си Захара. Съвместните им снимки на плажа карат обществото да се усъмни в това, че връзката им е чисто приятелска и все още „непотвърдената“ двойка получава прякора „Бранджелина“. През октомври Брад вече е официално разведен.


2006

През януари 2006 г. Анджелина Джоли потвърждава, че е бременна от Брад Пит – това изявление на звездата в списание People е и първото официално признание на връзката им. През пролетта Брад Пит признава за свои осиновените деца на Джоли Мадокс и Захара, които получават двойната фамилия Джоли-Пит. На 27 май се ражда и първото биологично дете на двойката – Шайло. Грижовните родители крият детето от хорски очи в Намибия, а после продават снимките му за 10 млн. долара на списание People. Това са най-скъпите снимки на „звездно“ бебе в историята на журналистиката.



2007

Семейство Джоли-Пит продължава да се увеличава – през март двойката осиновява момченце на име Пакс Тиен във Виетнам. През същата година плъзват и слухове за планирана сватба на Анжелина и Брад в Ню Орлиънс, които обаче се оказват неверни.



2008



След вълна от слухове за нова бременност на актрисата, на Фестивала в Кан през май Джоли признава официално, че очаква близнаци. На 12 юли 2008 г. в Ница се раждат малкият Нокс и малката Вивиан. Първите им снимки са продадени за 14 млн. долара, което отново бие всички рекорди. Парите са дарени в благотворителния фонд Jolie-Pitt Foundation.

2010



След филма „Туристът“, където Анджелина си партнира с Джони Деп, актрисата се бори за проекта, в който ще дебютира като режисьор. Филмът ще отразява военен конфликт на Балканите и ще се казва „Земя на кръвта и меда“.

2011



Джоли и Пит по незнаен начин успяват да съчетават работата със семейния си живот и благотворителните си акции. И двамата отричат да имат намерения за женитба, но не спират да изразяват любовта си един към друг в редица интервюта и са неразделни дори по време на работа. В едно интервю Пит признава, че преди да срещне Джоли се е чувствал нещастен и животът му е бил скучен, а в друго изказване нарича Анджелина най-добрата майка за децата си.

2012



През януари Брад Пит споделя с журналистите, че двамата с Анджелина „биха искали да се оженят“. По думите му сватбата е желание по-скоро на децата им, които гледат красиви церемонии по филмите и питат родителите си кога ще им направят и те такъв празник. В пресата се появява информация, че Джоли и Пит ще се снимат заедно в новия проект на Ридли Скот „Съветникът“. На 13 април слуховете за състоял се годеж на двойката се потвърждават. Представител на звездите съобщава, че още не е насрочена конкретна дата за сватбата, но светът вече тръпне в очакване.

Сватбата на Анджелина и Брад може да се окаже дори по-интересна от последната сватба в британското кралско семейство!