Открих, че мъжът ми има дете от изневяра преди 4 години

Всички, които сме имали късмета да срещнем човек, в когото да се влюбим и когото да заобичаме с времето, се страхуваме той да не предаде доверието ни. Страхуваме се да не останем излъгани и да не открием един ден, че той е предпочел чужди ласки пред нашите. Но в живота, за съжаление, това се случва често и най-важнията въпрос е какво правим след това? Как продължаваме напред, продължаваме ли изобщо, или оставяме връзката с човека в миналото? Ето каква е днешната историята, която разбива сърцето на една влюбена жена и какъв съвет получава тя от специалист:

„Със съпруга ми имахме всичко, от което се нуждае една двойка, за да бъде щастлива. Имаме двама прекрасни синове, успешен бизнес, уютен дом, възможност за почивки по света и отличен сексуален живот. Всичко това обаче сякаш се изпари само за миг.

Един ден, докато четях книга в леглото, а мъжът ми се къпеше, телефонът му издаде звук за ново съобщение. Първоначално не обърнах внимание, но това се случи още два пъти, което събуди любопитството ми. Честно казано, ще ми се да не беше станало така, защото това, което открих накара стомаха ми да се свие на топка.



Видях няколко съобщения от някакво момиче, придружени със снимка на бебе. На тази снимка беше и мъжът ми и пишеше: „Първата снимка на баща и син“. Не можех да повярвам! Шокът беше толкова голям, че започнах автоматично да се ровя в телефона на мъжа ми, където открих още десетки снимки на това дете. На тях беше и жената, от която беше съобщението.

Когато съпругът ми се появи в спалнята и ме видя обляна в сълзи ме попита какво се е случило, но щом му показах телефона със снимките, се досети, че картите вече са на масата. Той ми сподели, че това дете вече е на 4 г. и е последствие от изневяра за една нощ. Преспал с момиче от фитнеса, в който тренира, но тя забременяла, а той решил да не ми признае за случилото се.

Това момиче е само на 22 г., а ние сме заедно от 23! Толкова много го обичам, сърцето ми се къса и не мога да повярвам, че ми е изневерил и че има дете от друга жена. Сега искам да спася брака ни, но ако трябва да съм честна, не знам как да го направя след такова предателство.



Мъжът ми каза, че е виждал това дете само 3-4 пъти, откакто се е родило и че повече от всичко иска да останем заедно, защото ме обича, а тази изневяра е била огромно изключение. Обичам го, не искам отношенията ни да приключат, но факта, че има дете от друга, е нещото, с което не знам дали ще мога да се примиря. Как сега да кажа на децата ни, че си имат брат и как изобщо да продължа напред?“, Ива.

Съветът на специалист:

Тепърва ще трябва да се справяш с болката и огорчението, но добрата новина е, че най-лошото вече е минало. Много двойки минават през травмата от изневярата, но в повечето случаи осъзнават, че ще загубят повече, ако се разделят и дори с времето връзката им става още по-силна.

Ще мине време, докато той успее да си възвърне доверието ти и ще е трудно да съобщите на децата, че си имат брат, но това е бил секс за една нощ. И през последните 4 години мъжът ти плаща най-голямата цена за неразумното си действие.

Сега всичко е ясно и открито помежду ви, но определено ще имате нужда от професионална помощ, съветът ми е да се обърнете към семеен терапевт и за това как ще съобщите на децата.

Четете още: Вижте къде Василена зарязала Антон Хекимян