Автор
Woman.bg

Отмъщението е най-честата причина за изневяра

Знаете ли, че има определени категории жени, които са склонни да изневерят на партньора си?

Ново проучване, в което участват жени на възраст между 20 и 35 години, показа, че по-вероятно е да изневерят жени, които се занимават с канцеларска работа, интелигентни и с голямо чувство за хумор. Но защо жените въобще мамят мъжете си с други?

Четете още: Най-скъпите момичета на повикване

На първо място неверниците го правят, за да отмъстят на своята половинка за неговото предателство. Много от анкетираните се оплакват, че след брака мъжете им са се занемарили, надебелели са и вече не ги привличат сексуално. "Исках авантюра и емоция, която не изпитвам у дома от години", казват още участничките в проучването. Мъже, внимавайте и с фантазиите на своята половинка. Колкото и странни да са те, изненадвайте я от време на време, защото в противен случай рано или късно жената ще си намери къде и с кого да ги осъществи.

Не е за пренебрегване и това, че голяма част от анкетираните признават, че липсата на секс цяла година ги е вкарала в леглото на друг мъж. "Съпругът ми спря да ме желае" или "Той никога не беше инициатор за секс" са другите основни причини за изневяра. Не липсват и жени, които признават, че им е била нужна причина да прекратят брак, в който не са се чувствали достатъчно удовлетворени.

Четете още: Защо изневеряват жените