Аферата с обвързан мъж е може би най-запомнящото се любовно приключение в живота на жената.

Идва като гръм от ясно небе, завърта ви в порочен кръг от емоции, чувства, надежди и обещания.

И твърде често всичко завършва по един и същ сценарии – той остава със старата си половинка, а вие сама.

Тръпката никога не пита, но все пак е добре да имате предвид някои добре познати факти, доказващи обречеността на подобни взаимоотношения.

Той няма да се обвърже с вас!

Вероятността срещите с обвързан мъж да прехвърлят нивото от сексуално привличане към емоционална зависимост е много малка.

Много често обвързаните мъже харесват начина, по който се чувстват с необвързани дами и дори не допускат общо бъдеще.

Мами половинката си!

Когато един обвързан мъж има афера, той постоянно лъже половинката си и измисля хиляди извинения, за да се среща със своята любовница.

Това негово поведение говори много за него самия - той просто не обича неприятностите. Реално шансът след време да постъпи така с вас е много голям.

Игра на криеница!


Първоначално може би ще вие забавно да се криете и да се отдавате без задръжки един на друг, но, след време тази игра ще ви омръзне, дори натежи.

Вие губите едни от най- цените моменти в любовта – свободата и спонтанността на чувствата.

Той има всичко!

Вие само него и кратките ви срещи. Обвързаният мъж има половинка за пред обществото и компенсира онова, което му липсва с вас.

Равносметката показва, че той получава всичко, докато вие просто се радвате на моменти, които той е успял да открадне за вас.

Ценете времето си!

Вашето време е прекалено ценно за да го губите в безперспективни връзки. Няма смисъл да започвате връзка с обвързан мъж с ясната представа, че нямате бъдеще.

Животът и щастието са достатъчно ценни, за да си губите времето с преходни илюзии.