Пандемията от Ковид-19 довела до бум в продажбите на секс кукли

Пандемията от коронавируса е довела до бум в продажбите на секс кукли. С тази новина се похвалиха от онлайн доставчика на секс труженички от изкуствена материя - Sex Doll Genie, съобщава Daily Star.

"Свидетели сме на уникален ръст в търговията на секс кукли по време на пандемията от COVID-19. Броят на поръчките се е увеличил баснословно както от страна на двойките, така и от страна на самотни мъже и жени", споделя съоснователят на фирмата Джанет Стивънсън.

View post on Instagram
 

Според думите му клиентите особено силно бленували за модели от фирмата Gynoid, специално създадени да доставят физическа наслада на притежателите си.

Продуктите от Gynoid неслучайно водяели първенство в продажби, допълва още той. Става дума за едни от най-реалистичните кукли в света. Текстурата на кожата им била толкова реалистична, че дори настръхвала.

View post on Instagram
 


От ръководството на Gynoid пък се похвалиха, че клиентите им били изключително доволни, тъй като в компанията на техните кукли изпитвали такова удоволствие, каквото никога до този момент не били преживявали.

Сред фирмите на световния пазар, които също могат да се похвалят с реалистичните си сексуални дами, са Sanhui и DS Summit Series. По време на извънредната ситуация те също са отбелязали скок в продажбите на продуктите си, добавят от изданието.

"Казват, че 90% от секса е в ума - когато куклата, с която правите любов, изглежда толкова истинска, тя наистина е способна да приближи макксимално партньора си до истинския секс", поясняват от Sex Doll Genie.

Според експерти светът се намира в разгара на революция в продажбата на сексуални кукли и роботи, чийто ръст в търсенето им тепърва започвал да се покачва, и то стремглаво. Въпреки че сега това може да изглежда като научна фантастика, специалисти прогнозират, че през следващите десетилетия този тип продукти ще станат широко разпространени и ще се използват не само като фетиш и сексуална терапия, но и като придружители за самотни, инвалиди или възрастни хора.

View post on Instagram
 


По-рано този месец от Sex Doll Genie разкриха, че някои от роботите на AI AI-Tech пък са способни дори да мигат и да водят разговори.

Четете още: Пуритани скочиха срещу бизнеса със секс кукли