Вярвате или не, астролозите са категорични, че всяка зодия си има своите лични сексуални предпочитания, любими секс пози и техники, които ги вдъхновяват и влудяват.

Овен

Необуздана страст, темперамент и буйни емоции са част от сексуалното амплоа на Овните. Обичат продължителния секс. Чувствени и импулсивни, те правят секс на всякакви места.

Телец


Нежност, търпение и финес са част от думите, които могат да опишат сексуалния живот на Телеца. Романтични, упорити и целеустремени, те усещат света с всичките си сетива и искат същото в секса. Обожават любовната увертюра, Полудяват по целувките, докосванията и бавния разтърсващ секс.

Близнаци


Близнаците са еспериментатори и изобретатели в леглото. Докато правят секс, обичат да говорят. Особено ги възбуждат мръсните думи. Търпеливи са и умеят с майсторство да се наслаждават еднакво както на сексуалната предигра, така и на самия любовен акт.

Рак

Чувствени и крехки, те търсят сигурна връзка, която да ги предразположи да отворят черупката си. Обичат ласките, шепота в ушите, милувките по косата. Имат голям сексуален апетит.

Лъв

Лъвовете са влюбени в секса. Но за тях той придобива завършен вид, само ако е комбиниран с голяма доза страст. Лъвът обича да му се възхищават и стига да го почувства, е готов да се отдаде с цялата си бурна и дълбока страст на партньора си.

Дева

Прагматичните Деви обичат класиката в жанра. Не са особени любители на експериментите. Предпочитат уюта на топлата спалня и мекотата на чистите чаршафи.

Везни

Те са благословени с дара на съблазняването. Те са майстори в това и затова ще трябва да сте особено изобретателни. Ако се целите в мъж от зодията, оставете го той да води. Сексът не е от първостепенна важност.

Скорпион

За тях няма теми табу в леглото, стига да стигнете до него. При тях положението е всичко или нищо и това важи и за секса.

Стрелец

Оптимисти, ентусиасти, родени за нови приключения и изживявания. Да свалите Стрелец, не е трудно. Когато са влюбени, са открити. Харесват спонтанен секс, различни пози и фантазии.

Козирог

Мъдри и целеустремени, сексът с тях е... интересен. Преди да си легнете с тях, трябва да се сближите. Трябва да сте уточнили каква връзка искате да имате.

Водолей

Това вече е трудно. Водолеите са гениите сред зодиите. Често можете да ги разберете погрешно. Трябва им доста интелектуална стимулация, за да си легнете с тях. Ценят свободата. В секса харесват дивите и нестандартни неща.

Риби

Мистериозни и с уклон към духовното, те са романтични и замечтани. Трябва да сте тяхна духовна половинка, за да си легнете с тях.

Четете още: 10 секси факта за мъжкия оргазъм