Плюсовете на класическата любов

05 май 2013 | 08:30
33256
3
3

Мисионерската поза е смятана от мнозина за класическа и основна в секса. Група любопитни експерти реши да състави списък с предимствата на тази най-разпространена поза.

Първо, при мисионерската поза любовниците могат да се целуват без проблеми и да се разменят ласки, откривайки нови усещания.

Второ, мъжете, които са отгоре, се чувстват господари на своята партньорка, а това без изключение се харесва от всеки мъж.

Трето, мисионерската е удобна и защото не изисква особена гъвкавост и огромен сексуален опит. Следователно двойките, които го правят за първи път или са начинаещи, не изпитват трудности.

Четвърто, много жени могат да достигнат вагинален оргазъм само в тази поза.

Още един плюс е, че при нея любовниците могат да се притиснат силно един към друг и освен сексуално, да изпитат и емоционално удовлетворение. Тя дава също така възможност на партньорите да изучат по-добре телата си, пише БГНЕС. По тази причина за повечето дами мисионерската поза е една от най-любимите.

Още по темата

Коментари

3 ИнтернетПари
  05 май 2013 | 19:50 отговор
 

ПЕЧЕЛЕТЕ РЕАЛНИ $$$$$$$$ДОЛАРИ. ЕДИНСТВЕНОТО КОЕТО ТРЯБВА ДА НАПРАВИТЕ Е ДА СЕ РЕГИСТРИРАТЕ. БЕЗ ДА ИНВЕСТИРАТЕ СОБСТВЕНИ СРЕДСТВА. ЗА ПОВЕЧЕ ИНФО ТУК. ------------------------------ P A R I N E O B U X - F R E E - B G

 
2 konsta
  05 май 2013 | 10:43 отговор
 

do 1 : fakt . Misionerskata moje da e chast ot procesa , no ne za dylgo.

 
1 ммм
  05 май 2013 | 09:05 отговор
 

глупости, на дамите им е любима задната прашка. няма жена, на която да не й харесва - това е позата, която ни доближава максимално до природата.

 

Добави Коментар

Най-четени