Джеймс Бонд е от онези универсални еталони за мъжка красота, които никога не излизат от мода. Всеки мъж си мечтае някога да притежава уникалния стил на 007, да бъде небрежен и в същото време "готин", да постига всичко с лекота и финес.

Колегите от Sportal.bg ще обърнат внимание на ефектните джаджи на Джеймс Бонд, от които можете да се вдъхновите, а ние ще разгледаме гардероба на знаменития герой.

"Откраднете" една от нашите идеи за следващата покупка - подарък към любимия в стил някоя от дрехите на Джеймс Бонд!

Панталон, яке и костюм Tom Ford

Tom Ford е марката, която олицетворява усещането за абсолютен, изчистен, но впечатляващ силует. Много черно, кожа и солидни материи допълват излъчването на типа мъж, който Джеймс Бонд олицетворява - силен, аристократичен и излъчващ мъжественост.

Бански La Perla

Да, знаем, че La Perla е любимата ви марка бельо и явно е любимата такава и на господин Бонд. Няма нищо по-хубаво от мъж, излизащ от водата в светлосини бански и по някаква случайност той да има очите на Даниел Крейг.

Винтидж кожено яке на Levi's от 1930-та

Кожено винтидж яке в тъмен кафяв цвят Даниел Крейг носи в Skyfall. Тази сцена е един от редките случаи, в които можем да видим Джеймс в кежуал стил, небрежно небръснат и, да си го кажем, невероятно секси.

Риза Zara Youth

Може би това е дрехата, която е най-достъпна и определено можете да си позволите! Zara като марка можете да си намерите в родните молове, а Джеймс Бонд носи точно тази риза с принт във филма от 2012-та година Skyfall.

Nike Air Articulate II

Даниел Крейг в ролята на знаменития агент носи тези обувки във филма, озаглавен Казино Роял. Все още не е идентифицирана напълно цветовата комбинация на тези маратонки за бягане, защото са били предоставени за употреба единствено и само ексклузивно за филма. Знаем само, че са от тази конкретна серия на Nike.

Колан Prada

"Спектър на утехата" от 2008-ма е лентата, в която успяхме да видим точно този колан като част от дрескода на 007. Prada е една от знаменитите марки, чийто дрехи можем да видим в поредицата на няколко места - като например на раменете на някой от момичетата на Бонд. Олга Куриленко например носи рокля на Prada в същия филм.