Тези хора биват наричани „поколението Z“ и сякаш са се родили с таблет в ръка. Хората Z се интересуват от наука, технологии (предполага се например, че много от тях ще работят в сферата на инженерството, биомедицината и роботехниката) и изкуство. Това е първото поколение, родено и живяло изцяло във времената на глобализацията и постмодернизма. Скоро ще настъпи ерата на поколението Z.

Наш експерт нумеролог изчисли нумерологичната матрица на новото поколение и установи една интересна особеност на хората, родени между 2000 и 2029 година.

Поколението 2000-2029 има показател на понижен темперамент, отслабен сектор „Дълг“ и отслабен сектор „Интерес“. При това в процентно съотношение тези понижени показатели достигат над 90 %. Впечатляващо, нали?

Вероятно скоро ще настъпи един доста интересен период, в който особено силно засегнати ще бъдат сексуалността, отношението към брака и към близостта като цяло. Съдейки по числата, поколението 2000-2029 абсолютно искрено ще реши, че продължителните отношения с един партньор, демонстрирането на сексуалността или акцентирането на привлекателността са отживелица! Нещо повече – тези хора могат да заместят физическата близост с виртуална реалност.

Разбирането на вътрешната логика на това поколение ни позволява да предвидим, че точно така и ще стане.
В днешно време вече има сексиграчки за виртуални срещи. Това показва, че дистанцията между хората ще се увеличи още повече, сексуалността и тънкостите ѝ ще изгубят смисъла си, а сексуалните проблеми ще станат толкова много, че хората по-скоро ще приемат своята „нова версия“ на физическата близост.

Но има и добри новини. В следващите десетилетия – 30-те, 50-те и 70-те години на 21 век – отново ще се родят хора с високи показатели на привлекателността и благодарение на това човечеството няма да измре.