Поли Генова зарадва феновете си в социалните мрежи с романтичната вест, че се е сгодила. А щастливецът, разбира се, е нейният приятел и баща на детето ѝ Джоузеф Шардън.

„This time for real (Този път наистина)“, написа певицата, която в момента е с любимия си във Варна.

View post on Instagram
 

Уточнението идва тъкмо навреме, тъй като на 11 юни изпълнителката неволно заблуди почитателите си, че вече е омъжена жена, след като публикува в социалните мрежи снимка с надпис JustMarried.

Тогава към нея се изляха куп поздравления. Немалко звезди от родния шоубизнес също не пропуснаха да поздравят Генова за повода. Едва на 17 юни, когато бе премиерата на клипа ѝ "No More", Поли разкри официално, че няма сватба и че въпросният кадър е част от клипа.

View post on Instagram
 


Припомняме, че на 24 юни певицата обяви, че чака второ дете, като публикува видео, заснето на морския бряг, на което се вижда бременното ѝ коремче.

„Къде е бебето? Цункай бебето. И на мама цунка“, казва Поли на сина си Даниел, който през април навърши 2 години. Текстът към видеото е лаконичен, но ясен: #comingsoon #2.

View post on Instagram
 

В началото на февруари Поли Генова духна 34 свещички за рождения си ден, наредени върху бананова, безглутенова торта, сътворена от баба ѝ.

View post on Instagram
 

Четете още: Поли Генова доста секси! Вижте това деколте! (Снимка)