Помощ! Правя страхотен секс с двама мъже и не мога да избера с кого да съм

Понякога сме самотни, понякога се налага да избираме между няколко кандидата за сърцето ни. И в двата случая обаче не е никак лесно. Дори бихме казали, че във втория е още по-сложно, особено когато сескът е хубав и с двамата партньори. Ето каква е историята на днешната ни героиня и какво я посъветва специалист по връзките:

„Ето какво. Имам сексуални отношения с двама мъже. Единият е невероятен и с него сме толкова страстни в леглото, кара ме да се влюбвам всеки път, но той е женен.

С другия също правим страхотен секс, но като че ли клоня повече към обвързания. Всъщност, мисля че съм обсебена от него.



Срещнахме се преди година в един бар, където бях излязла да се забавлявам с приятелки. Погледите ни се срещнаха и той веднага дойде да ме заговори. Накрая си тръгнахме заедно.

Правихме наелектризиращ секс, след който продължихме да се срещаме и с времето аз се влюбих. Три месеца по-късно той ми призна, че е женен и че има син... И така успя да ми разбие сърцето, заради което веднага прекъснах връзката ни. Мислех, че това е краят и просто се опитах да го превъзмогна.

Месец по-късно той ми се обади, за да ми каже колко много съжалява, че ме обича и че му липсвам. Пречупих се и продължихме да се виждаме, като връзката ни постоянно има възходи и падения от тогава насам.

След няколко седмици той пожела да се разделим, за да се фокусира над брака си, но не след дълго се върна с обяснението, че не може да живее без мен. И въпреки че бях страшно наранена, не можах да го отпратя и се събрахме отново.

Един ден обаче до вкъщи дойде пратка, а доставчикът беше страшно секси. Той ме покани на по питие и аз не отказах. Започнахме да се срещаме често и имаме прекрасни интимни отношения. Той е мил, очарователен, свободен и абсолютно луд по мен. И знам, че можем да имаме връзка, стига да пожелая, но истината е, че съм обсебена от женения, макар и отношенията ми с него да са крайно токсични и болезнени на моменти.



Вече не вярвам, че той би напуснал жена си заради мен и съм абсолютно сигурна, че отношенията ни ще бъдат същите за вбъдеще, каквито са през последната една година. Знам, че трябва да сложа край на това, но всеки път, щом чуя гласа му или усетя допира на ръката му до себе си, просто се разтапям“, Елена.

Отговорът на специалиста:

Този човек напълно съсипва щастието и надеждите ти. Затова трябва да спреш да чуваш гласа му и да не се докосвате никога повече. Няма да ти е никак лесно, но това е единственият начин да излезеш от омагьосания кръг.

Блокирай го навсякъде, за да не може да те открие по никакъв начин. В противен случай винаги ще успява да те разколебае. Ако решиш, че така е правилно, го предупреди да не те търси никога повече.

Той е гадняр, защото знае как те кара да се чувстваш и те използва, когато бракът му не върви. В този момент любовта може много да ти помогне. Дай шанс на момчето, с което се срещаш и което усещаш, че е влюбено в теб.

Четете още: Когато любовникът е с 23 г. по-млад и се влюби до полуда