Няколко седмици след началото на пандемията светът вече не е същият. Освен, че човечеството забрави какво е да излезеш навън и да прегърнеш приятел, съвсем скоро ще забрави и що е то шведска маса, когато дръзне да пътува. Но има един паралелен свят, който мислехме, че никога няма да се промени, но ето че и това се случи - светът на порното.

Най-големият сайт за възрастни Pornhub стартира нов проект със заглавието "Най-чистото порно в историята".

С това гигантът в еротичните материали отправя призив към потребителите си да бъдат отговорни към себе си и тези които обичат, като правят мръсни неща, но по най-чистия начин. Кампанията насърчава социалната дистанция и ни напомня, че можем да бъдем задоволени и в същото време да останем здрави. Видеата в проекта включват миене на ръце, както и наръчник как да правим секс по най-безопасния начин, без да се заразим с коронавирус. С тази кампания Pornhub подкрепя не само идеята да бъдем здрави, но и да имаме пълноценен сексуален живот, дори и когато сме у дома насаме със себе си.

И това съвсем не е първият път, в който порногигантът оказва подкрепа към потребителите си по време на пандемията. Още през март от ръководството обявиха, че ще осигурят едномесечен безплатен достъп, за да насърчат любителите на порното да си останат вкъщи.

Четете още: Ето защо по-младите мъже се влюбват до полуда в жените над 40