Автор
Woman.bg

Повече мъже крият голи снимки в телефона си

Проучване сред 1000 мъже и жени разкрива, че само 13% от мъжете ще се притеснят, ако семейството и приятелите им открият голи снимки в телефоните им.

По-голяма част от анкетираните изразяват притеснения за банковата история, записана в телефона- 25% от мъжете и жените искат да скрият тази информация.

В "мъжките" телефони има повече неща за секса, отколкото в "женските". 15% от мъжете и 5 на сто от жените се притесняват порно снимките в телефоните им да не бъдат открити.

Мъжете са два пъти по-склонни да се снимат голи сами, а само 3% от жените признават, че го правят.

Четете още: Женските презервативи се завръщат

Историята на посетените интернет страници е доста чувствителен въпрос за мъжете. 20% от анкетираните мъже не искат семейството и приятелите им да знаят интернет историята на телефона им. Само 11% от жените споделят същото мнение.

Пикантните съобщения са болезнена тема и за двата пола. Общо 23% споделят, че биха скрили или изтрили имейли и съобщения, които са получили или изпратили.

12% от анкетираните не желаят половинката или друг значим за тях човек да разглежда телефона им, а 20% смятат същото и за приятелите си.

Въпреки че американците са загрижени за личното си пространство, не взимат достатъчни мерки за това. 81% от анкетираните запазват в тайна част от файловете в телефона си, само 16% им слагат парола.

Четете още: За дупето и гърдите