Правех страхотен секс с любовника ми, но той стана непоносимо ревнив и ме заряза заради друга

В любовта рядко нещата се случват по план. Често дори се появява и трети човек в нашата уж перфектна връзка или брак. Но днес няма да говорим за тази страна на нещата и за самото предателство, а за любопитното поведение на един женен мъж, който ревнува любовницата си до лудост.

„Срещах се с един мъж малко повече от месец. Той ми е колега от офиса и определено е много чаровен тип. Винаги съм усещала, че помежду ни прехвърчат искри, но и двамата не правехме крачка един към друг. Все пак, той беше женен и не мислех, че е редно дори да го заговарям.

Един ден обаче той ме покани на среща, но аз му отказах, защото е обвързан и има две деца. Но той започна да ме убеждава, че е пред развод, тъй като със съпругата му вече не се разбират. И така, след няколко разговора, се съгласих да излезем на по питие.



Беше хубаво, говорихме си леко и нямах търпение да се целунем. В края на вечерта той ме изпрати до вкъщи, а аз му предложих да остане при мен. Сексът беше зашеметяващ, дори не мога да ви опиша колко е добър в леглото той!

През следващите седмици продължихме да се виждаме и всичко беше чудесно. Той ми обещаваше, че връзката ни ще стане сериозна, ще заживеем заедно, ще се оженим и дори ми сподели, че иска да имаме деца. Но в един момент той се промени...

Започна да ме следи, да ми преглежда телефона и беше крайно заядлив, ако ми пишаше и аз не му отговарях веднага. Карахме се, той дори си позволи да ме обиди. Нарече ме с ужасни имена, не можех да повярвам какво се случва. И един ден той просто ме заряза със съобщение.



Но дори и след това аз нямах сили да спра да му отговарям и да оставя отношенията ни в миналото. Видяхме се още няколко пъти, но вече беше само за секс. След всеки се чувствах унизена, използвана и дори насилена. За съжаление си давам сметка за това чак сега.

В момента той се вижда с друго момиче, което също ми е колега. Виждам я отстрани колко щастлива изглежда, вероятно той я лъже по същия начин, както лъжеше мен. Честно казано, много искам да ѝ разкажа как той постъпи с мен и да я предупредя за това с какъв човек се е забъркала. Да го направя ли?“, Даяна.

Отговорът на специалиста:

Ако някой те беше предупредил за него в началото, ти щеше ли да повярваш? Не, защото си била запленена от чара на този човек. Вероятността и тя да не те послуша е огромна и по-скоро ще си навлечеш гнева ѝ, отколкото да получиш благодарност.

По-важното е, че ти продължаваш да мислиш за този човек и да се интересуваш от това какво прави. А знаеш, че заслужаваш нещо много по-добро. Наранил те е и само ти можеш да позволиш това да продължава или да го спреш. Дай си време да се възстановиш и направи някаква промяна във всекидневието си (може би ново хоби), за да можеш да забравиш по-бързо за него.



Четете още: 10 причини той никога да не ви пише пръв, но винаги да отговаря